Opplev deilig tapas i autentisk, spansk atmosfære hos La Sangria. Dere får en middag med 8 nydelige retter pluss brød, aioli og oliven, til kun 295,- pr. person.
Høydepunkter
- Kun 295,- per person!
- Menyen inneholder bl.a. spanske kjøttboller i hjemmelaget saus, kongereker stekt i olivenolje med hvitløk og chili, klippfisk i tomatsaus m.m.
- Vis-à-vis Radisson Blu Scandinavia på Holbergs plass
- Ta med deg en du er glad i
- Miljøet på La Sangria er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk
- En liten bit av Spania sentralt i Oslo
- Følg La Sangria på Facebook og Instagram
- Du vet vel at du kan se alle dine deals på smartphonen? Last ned Let's deal for iPhone og Android
Vilkår
- Dealen er gyldig i 60 dager fra kjøp
- Bordbestilling må skje 24 timer før ønsket booking og kun via e-post: [email protected] - Let's deal-koden MÅ oppgis i e-posten
- Gjelder ikke drop-in
- Dealen er gyldig følgende dager: søndag til torsdag (gjelder ikke fredag og lørdag)
- Dealen gjelder ikke 14/2/25
- Max 4 personer per bord
- Vær rask! Begrenset antall Let's deal plasser hver dag
- Gi gjerne beskjed om allergier ved booking
- Husk å booke i god tid før endt gyldighet grunnet kapasitet
- Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt bord, refunderes ikke
- Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
- Hovedbildet er et illustrasjonsbilde
Mer om dealen
Tapasmeny
- Charcuteria variada
Spansk speketallerken med serrano, spansk salami, chorizo, og manchego - Ensalada de tomate con queso de cabra
Tomat salat med fetaost, løk og oliven - Tortilla Española
Spansk omelett - Albondigas en su salsa
Hjemmelaget spanske kjøttboller i hjemmelaget saus - Estofado de ternera
Spansk oksegryte med rødvin, poteter, erter, løk og gulrøtter - Gambas al ajillo
Kongereker stekt i olivenolje med hvitløk og chili - Bacalao a la Vizcaina
Klippfisk i tomatsaus med løk, paprika og poteter - Pollo Al Ajillo
Ovnsstekt kylling vinger, klubber med hvitløk og oliven olje
La Sangria
Restauranten ble etablert i 1992, og drives av brødrene Fernando og Juan Carlos Perez. Her får du servert tradisjonelle tapas, samt spesialiteter som Bacalao og Paella.
Menyen inneholder også et stort utvalg av kjøtt og fiskeretter. Miljøet på La Sangria er intimt og romantisk, med dempet belysning og spansk bakgrunnsmusikk. Restauranten har plass til 45 personer. Ved lukkede selskaper på 40 til 45 personer kan flamenco-dansere og gitarist skaffes.
"La Sangria - en liten bit av Spania i Oslo"
Tilbakemeldinger fra kunder
"Fantastisk god mat, hadde tapas meny 8 retter👍og sangeria til drikke perfekt."
"Beste Tapas jeg har smakt, vi hadde sharing 2 pp, veldig mye mat, kommer tilbake 🤗"
"Super godt mat!mye smak,og en få mer en nok!veldig hyggelig betjenning!absolut anbefales!"
-Let's deal-koden MÅ oppgis i e-posten
-Gjelder ikke drop-in
-Dealen er gyldig følgende dager: søndag til torsdag (gjelder ikke fredag og lørdag)