letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
VANN: Overnatting og spa for to personerVANN: Overnatting og spa for to personer (1 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (2 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (3 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (4 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (5 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (6 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (7 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (8 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (9 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (10 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (11 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (12 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (13 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (14 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (15 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (16 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (17 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (18 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (19 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (20 av 22)VANN: Overnatting og spa for to personer (21 av 22)

VANN: Overnatting og spa for to personer

1 495 kr
2 590 kr
Kjøpte
200+
Spar
42%
Legg til deal i favoritter

Ta med kjæresten eller en venn til spa-perlen VANN i Sverige! Bare 2 timer fra Oslo – du får én natt for to personer inkludert herlig frokostbuffet og inngang til spa på 1000 kvm!

Søndag – torsdag
1 495 kr
2 590 kr
Dobbeltrom Granit
Fredag – lørdag
1 695 kr
2 890 kr
Dobbeltrom Granit

Dealen inkluderer

 • Kun 2 timer fra Oslo
 • Èn natt for to personer
 • Inkludert spa-inngang
 • Designet av svenske Gert Wingårdh, som en naturlig del av naturreservatet Gullmarsfjorden
 • 1000 kvm stor spa-avdeling!
 • Magisk utsikt over Gullmarsfjorden gjennom vinduene i spa-avdelingen

Brukervilkår

 • Dealen gjelder t.o.m. 28 oktober 2023
 • Innsjekking gjelder søndag-torsdag eller fredag-lørdag
 • Booking av spa-tid på lørdager gjøres på forhånd pga. begrenset plass
 • For å se tilgjengelige datoer i bookingkalenderen, skriv inn din Let's deal-kode
 • Bestilling for ukedager gjøres via denne linken. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller.
 • Bestilling for helger gjøres via denne linken. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller.
 • Dealen gjelder for 2 personer
 • Barnepolicy: Barn 0-4 år overnatter gratis i forelderens seng. For eldre barn, ta kontakt direkte med VANN.
 • Spa-tider for barn: Barn er velkomne i spaområdet (sammen med en voksen) fredager kl. 07.00-10.00 og 14.00-17.00. Andre tider og dager, er det 13-årsgrense sammen med en voksen.
 • Spatid på fredagar skal forhåndbestilles for garantert plass
 • Kun hotellet kan bekrefte om det er ledig kapasitet på ønsket ankomstdato
 • Rabattkoden får du sammen med kvitteringen når du har gjennomført kjøpet her på Let's deal. Oppgi denne når du booker hotellrom (se hvordan under Kontaktinformasjon)
 • Av- eller ombooking av rommet er ikke mulig etter det er reservert
 • Angrerett: Du har 14 dagers angrerett hos Let's deal, forutsatt at du ikke har booket hotellet med Let's deal-koden

Mer om dealen

VANN

Dette er et miljøvennelig hotell som ligger ved Gullmarsfjorden. Hotellet er omgitt av vakker natur og har utsikt over fjorden. Hotellet skilter med en privat strand, gratis Wi-Fi og et gigantisk spa.

Spaet har 6 bassenger, 2 varme kilder utenfor spa-avdelingen og et sesongbasert utendørsbasseng, avslapningsrom, treningsutstyr m.m! Hotellet tilbyr også ulike spabehandlinger mot ekstra betaling. VANN har også minigolfbane og tennisbaner på stedet.

Restauranten, sammen med spaområdet har en vakker utsikt over fjorden. Kokkene på kjøkkenet er eksperter på fersk fisk og skalldyr, og bruker lokale råvarer til sine retter. 

På rommet finner du  moderne innredning, nordisk design, satellitt-TV og sittehjørne. 

Miljøet ute såvel som inne oser av kvalitet. VANN er tegnet av en av Sveriges mest kjente nålevende arkitekter, Gert Wingårdh. Hotellet er en naturlig del av naturreservatet ved Gullmarsfjorden, Sveriges eneste trøskelfjord. Det er det marinbiologiske livet som gjør fjorden og området til et maritimt naturreservat. Uddevalla og Lysekil ligger mindre enn 30 minutters kjøring unna.

Spa

Med en spa-avdeling på 1000 kvm, gir VANN Spa Hotell & Konferens den vestsvenske spa-opplevelsen en helt ny dimensjon. Hotellet er bygget på en måte som gjør det til en naturlig del av det mektige granittlandskapet i Bohus. Fra panoramavinduene, har du en magisk utsikt over Gullmarsfjorden. Her svøpes gjester inn i et magisk nett av vann og unike opplevelser. Du ledes varsomt fra vannet til den varme badstuen; fra å være stresset og småtrøtt til å bli harmonisk, utvilt og fylt med energi. Dette i løpet av en dag eller så lenge du selv ønsker. Fire-stjernes lykke staves VANN. 

Spatid må forhåndbestilles for garantert plass på ettermiddagen.

Les mer om hotellet her! 

Selges av

Meholmen Hotell AB (Vann spa)
Organisasjonsnummer: 556633-1046
Lingatan
454 80 Brastad
Bokning sker via bokningslänkarna i dealen ovan.
Observera att du behöver knappa in din kod först för att se lediga datum.