Se favoritter
Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien LegeklinikkFillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (1 av 7)Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (2 av 7)Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (3 av 7)Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (4 av 7)Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (5 av 7)Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk (6 av 7)

Fillerbehandling (1 ml) hos Korpeveien Legeklinikk

1 999 kr
3 490 kr
Kjøpte
7
Spar
43%
Legg til deal i favoritter

Høydepunkter

 • Utføres av lege
 • Midt i Drammen sentrum
 • Klinikk med høy standard
 • Lang gyldighet
 • Kan skape mer leppevolum, definere leppekonturene og gjøre munnvikene gladere
 • Se bilder og følg dem på Instagram
 • 5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2021
 • Booking må skje via mail eller telefon
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Kun nye kunder

Mer om dealen

Fillerbehandling hos Korpeveien Legeklinikk

Korpeveien Privatklinikk bruker ulike typer fillere som består av en gelé av hyaluronsyre – et stoff som finnes naturlig i huden og som gir huden volum og fuktighet.

Den har høy løftekapasitet og brukes i injeksjonsbehandlinger for å jevne ut rynker og folder i ansiktet, friske opp eller forstørre leppenes utseende og skape volum i hake og kinnben.

Fillere gir mye av den samme effekten som tradisjonelle ansiktsløft, men kan gjennomføres helt uten kirurgiske inngrep.

Leppeforstørrelse og skulpturering av leppene

Mange kvinner drømmer om fyldige og myke lepper, mens andre ønsker å oppnå mer definert form på leppekanten. Filler kan gjøre underverket for deg som lengter etter fyldige lepper, ønsker å fremheve leppekonturen og definere amorbuen. Få vakre og naturlige lepper med filler.

Behandleren (lege) har høy faglig kompetanse innen estetisk medisin og bred erfaring innen estetiske behandlinger. Deres kompetanse og erfaring sikrer at du oppnår vakre, naturlige og fyldige lepper i tråd med dine ønsker og behov.

Om du har rynker rundt munnen, kan du få behandlet disse samtidig med en leppeforstørrelse. Det er viktig å bevare den naturlige balansen mellom overleppen og underleppen ved leppeforstørring.

De tilfører leppene volum gjennom å injisere en krystallklar gel som inneholder hyaluronsyre. Hyalouronsyre finnes naturlig i kroppen og har evnen til å binde vann. Ved å injisere gelen inn i leppene støtter den opp hudens struktur og utfyller huden slik at leppene får volum. Behandlingsresultatet kan ses med en gang og det er langvaring – hos de fleste varer en leppeforstørrelse ved injeksjon ca 6 måneder.

Forming av kinnben

Filler i kinnbein kan bidra med å bygge opp ansiktet uten kirurgi. Behandlingen skreddersys ditt behov og du vil umiddelbart se effekt.

Hyaluronsyren injiseres for å bygge opp kinnbeina eller for å få tilbake kinnbeina. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen da den er en av grunnsubstansene i bindevevet. Med økende alder produserer kroppen mindre hyaluronsyre, det gjør at noen opplever at ansiktet blir «dradd» pga volumtapet.

Velger du å behandle kinnbeina er det svært viktig med et naturlig resultat. Av den grunn anbefaler vi maks 1 ml på hver side ved første behandling. Hvis ønskelig kan vi sette 1 ml til etter 6 til 8 uker.

Korpeveien Legeklinikk

Korpeveien legeklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin. Egen parkering og kort vei til buss og tog.

Deal selges av

Korpeveien Legeklinikk
Organisasjonsnummer: 825 893 822
Korpeveien 7
3050 Drammen
Etter avtale
92 31 04 13Ring