letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelsesermer Hip Hop Kroppsdekorasjon Midlertidige tatoveringsermer med hele ben og armerPunk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelsesermer Hip Hop Kroppsdekorasjon Midlertidige tatoveringsermer med hele ben og armer (1 av 4)Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelsesermer Hip Hop Kroppsdekorasjon Midlertidige tatoveringsermer med hele ben og armer (2 av 4)Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelsesermer Hip Hop Kroppsdekorasjon Midlertidige tatoveringsermer med hele ben og armer (3 av 4)

Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelsesermer Hip Hop Kroppsdekorasjon Midlertidige tatoveringsermer med hele ben og armer

79 kr
199 kr
Spar
60%
Legg til deal i favoritter
Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelseshylser er den ultimate løsningen for å uttrykke din unike stil og kreativitet. Disse midlertidige tatoveringsermene er et perfekt tilbehør for å fullføre

Produktinfo

  • Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelseshylser er den ultimate løsningen for å uttrykke din unike stil og kreativitet. Disse midlertidige tatoveringsermene er et perfekt tilbehør for å fullføre hip-hop-utseendet ditt eller for å gi antrekket en edgy touch.
  • Full dekning: Med muligheten til å dekke hele armer eller ben, kan du lage et imponerende kroppskunstutseende uten å måtte tatovere deg selv permanent.
  • Sett ditt personlige preg på stilen din med disse midlertidige tatoveringsermene. De er enkle å ta av og på, og de gir deg friheten til å utforske forskjellige utseender uten forpliktelser. Enten du er en hiphop-entusiast eller bare elsker å uttrykke din individualitet, vil disse ermene hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Brukervilkår

  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Punk Skull Tribal Faith Totem UV-beskyttelseshylser er den ultimate løsningen for å uttrykke din unike stil og kreativitet. Disse midlertidige tatoveringsermene er et perfekt tilbehør for å fullføre hip-hop-utseendet ditt eller for å gi antrekket en edgy touch.

Egenskaper:

UV-beskyttelse: Våre tatoveringsermer gir ikke bare et imponerende utseende, men beskytter også huden din mot skadelige UV-stråler.

Materiale av høy kvalitet: Laget med nøye utvalgte materialer, disse ermene er både behagelige å ha på og slitesterke.

Full dekning: Med muligheten til å dekke hele armer eller ben, kan du lage et imponerende kroppskunstutseende uten å måtte tatovere deg selv permanent.

Blandede motiver

Allsidig bruk: Perfekt for både hverdags og spesielle anledninger. Bruk dem til å forbedre stilen din, uttrykke troen din eller bare for å ha det gøy med utseendet ditt.

Sett ditt personlige preg på stilen din med disse midlertidige tatoveringsermene. De er enkle å ta av og på, og de gir deg friheten til å utforske forskjellige utseender uten forpliktelser. Enten du er en hiphop-entusiast eller bare elsker å uttrykke din individualitet, vil disse ermene hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden.

Selges av

Behover.se
Organisasjonsnummer: SE940210346001