Se favoritter
RFID karbon lommebok i ekte skinn CLIPRFID karbon lommebok i ekte skinn CLIP (1 av 5)RFID karbon lommebok i ekte skinn CLIP (2 av 5)RFID karbon lommebok i ekte skinn CLIP (3 av 5)RFID karbon lommebok i ekte skinn CLIP (4 av 5)

RFID karbon lommebok i ekte skinn CLIP

159 kr
399 kr
Kjøpte
10+
Spar
60%
Legg til deal i favoritter
En vakkert designet lærlommebok som tilbyr klasse og funksjonalitet. Har et unikt designet karbonfiberskinn og fullkornet skinninteriør som gir lommeboken et snev av luksus og eleganse,

Produktinfo

  • Unikt design: Utseendet til karbonfibermønsteret er veldig attraktivt. Det er basert på ideen om enkelhet. Det er sjeldent og kult.
  • Førsteklasses materiale: Denne kortlommeboken er laget av lær av høy kvalitet med karbonfibermønster. Denne typen materiale er slitesterk, elastisk og tøff. Det beskytter kortene dine veldig bra.
  • Utsøkt design: Etter en nøye prosess er kvaliteten på karbonfibermønsteret veldig høy. Overflaten er veldig glatt og gir deg en luksuriøs og behagelig følelse.
  • God plass: Selv om størrelsen på lommeboken er liten, holder den mye. Den store kapasiteten kan hjelpe deg med å organisere kort, kontanter og andre ting, som vil gi deg et behagelig liv.
  • Ekstern bruk: Lommeboken inneholder bankkort, kredittkort, visittkort og kanskje busskort. Det er også en perfekt gave til dine kjære.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

En vakkert designet lærlommebok som tilbyr klasse og funksjonalitet. Har et unikt designet karbonfiberskinn og fullkornet skinninteriør som gir lommeboken et snev av luksus og eleganse, som vil utfylle enhver klesstil.

Fra det øyeblikket du legger hendene på lommeboken din, vil du merke en betydelig forskjell i materiale og produksjonskvalitet. Dette tilskrives produksjonen av premium lær og er håndlaget.

Lommeboken er integrert med RFID-blokkeringsteknologi designet for å blokkere og beskytte mot datatyveri og kortinformasjon fra RFID- og NFC-skannere.

Bær alle kortene dine og kontanter komfortabelt, men hold deg like tynn i lommen som smarttelefonen din. Si farvel til utbulende baklommer!

8 kort + 2 ID-lommer. I tillegg to små steder for f.eks visittkort og to store lommer for sedler og andre viktige papirer.

Størrelse: 11,5 x 9 x 1,2 cm

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395