Let's deal
Se favoritter

Hårfjerning med laser for kvinner, klippekort med tre klipp hos Le Skin

850 kr
2 250 kr
Kjøpte
10+
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Fjern uønsket hår på en trygg og skånsom måte med laserbehandling hos Le Skin. Velg ønsket område og få klippekort med tre klipp.

Menn - (3 klipp - Nakke)
850 kr
2 250 kr
Tre klipp - overleppe og hake
950 kr
3 000 kr
Tre klipp - bikinilinje
1 199 kr
3 600 kr
Tre klipp - armhuler
1 199 kr
3 600 kr
Tre klipp - bikini og armhuler
1 999 kr
6 000 kr
Tre klipp - bikini og brasiliansk
1 999 kr
6 000 kr
Menn - (3 klipp - skuldre og overarmer)
2 499 kr
7 500 kr
Tre klipp - legger
2 499 kr
7 500 kr
Menn - (3 klipp - rygg og overarmer)
3 899 kr
10 500 kr
Menn - (3 klipp - hel rygg og skuldre)
4 499 kr
13 500 kr

Høydepunkter

 • Anerkjent klinikk
 • Klinikken er anerkjent for laserbehandlinger og den nyeste teknologien innenfor laser
 • Bli kvitt uønsket hår
 • Gjelder kun hos Spl Line
 • «Superduper service; kjenner meg i trygge, gode hender»
 • «Resultatet av Le Skins behandlinger gir meg en daglig velværefølelese og masse energi, og er verdt hver krone. Det har og inspirert meg til å legge om til en atskillig sunnere livstil, som jeg vet jeg vil høste av resten av livet.»

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2020
 • Booking gjøres via online- oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hårfjerning med laser

Fjerne uønsket hårvekst med laser er en trygg måte å bli hårfri på, men ikke alle har riktig hårfarge til å få effekt av behandlingen. Grått og rødt hår lar seg ikke behandle. Alle hudfarger kan behandles også solbrun hud med Soprano laseren vi har. Det anbefales en konsultasjon for å se på hårfarge,tykkelse på hårene og mengde hår. Det gis pakkepriser ved behandling av mange områder samtidig. Le Skin og Alma Lasers anbefaler 6-10 behandlinger for best resultat.

Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med 2-3 måneders intervall mellom hver behandling. Ved fjerning av hår i ansiktet med laser bør nye behandlinger foretas etter 6-8 uker. Deretter anbefaler vi en årlig vedlikeholdsbehandling. Vi har markedets beste laser for hårfjerning Les mer om Soprano Laser her Selv om laserbehandling ikke kan garantere 100% permanent hårfjerning, utvides den hårfrie perioden fra flere måneder til flere år. Med flere behandlinger er det mulig å oppnå langtidsfjerning av hår. Likevel er det viktig å merke seg at selv om flere behandlinger kan forlenge den hårfrie perioden, er det mulig at noen hår gror ut igjen.  

Les mer her!

Le Skin

Le Skin jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Skin Pen, laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig måte. De tilbyr deg en helhetsløsning med kombinasjonsbehandling for din huds utseende og helse, og hjelper til med optimalisering av ditt ansikt og din figur.

De ønsker å se ut som de føler seg. Dessverre forandres ansikt og kropp seg med alder, og ikke til det bedre. De ønsker å tilby hver pasient et individuelt forslag til behandling som gir en positiv energi og som tilfredsstiller den enkeltes behov. Det kan være kosmetisk behandling eller plastikkirurgi.

Le Skin er innovative, og holder seg faglig oppdatert og deltar på kurs innen de siste behandlingsteknikkene. Deres lasere og annet utstyr er hele tiden også nye eller oppdaterte. De samarbeider med ledende klinikker og leverandører i Norge og Europa. Sikkerhet og trygghet er viktigst, slik at den behandling som tilbys kundene og pasientene gir et optimalt resultat. Hos Le Skin utføres alle behandlinger foruten permanent makeup kun av offentlig godkjent helsepersonell med lang erfaring innenfor medisinsk laserbehandling og annen kosmetisk medisinsk behandling i klinikken. 

Følg Le Skin på Instagram!

Behandler Line 

 • Line arbeider med permanent hårfjerning med Soprano hårfjerningslaser (Alma lasers) for både kvinner og menn, ansikt og kropp. Cellulitte og hudoppstrammende behandling med Accent RF (Alma lasers) for mage, lår og rumpe
 • Injeksjonsbehandlinger med Botox/Vistabel i panne, sinnarynker, kråketær/smilerynke ved øyne og svettebehandling i armhuler
 • Line er vår injeksjonsspesialist i kosmetiske injeksjoner rettet mot rynkebehandling og hudforbedring. Line utfører injeksjonsbehandling med Teosyal filler for linjer, rynker, leppeforstørring, kinn, kontur bygging og fukt / mesoterapi. Fyller pent ut mørke ringer/groper under øynene
 • Line har en filosofi om trygg behandling og et naturlig resultat

Deal selges av

LE SKIN AS
Organisasjonsnummer: 916 966 652
Slependveien 48
1341 Slependen
Mandag. 0900 - 1600 Tirsdag, onsdag & torsdag: 0900 - 1900 Fredag: 0900 - 1500
94133553Ring
Oppgi Let´s deal kode.