Se favoritter
3 stk Strikket skjerf + lue + hansker3 stk Strikket skjerf + lue + hansker (1 av 4)3 stk Strikket skjerf + lue + hansker (2 av 4)3 stk Strikket skjerf + lue + hansker (3 av 4)

3 stk Strikket skjerf + lue + hansker

339 kr
619 kr
Kjøpte
8
Spar
45%
Legg til deal i favoritter
Strikket lue, skjerf og hansker i ett sett

 

Laget av strikket stoff i akrylfiber. Myk, behagelig, hudvennlig, tykk og pustende. Beholder varmen i kaldt vær. Den delikate og
One-size
339 kr
619 kr
Farge
  1. WineRed2
  2. Grå3
  3. Svart3
Velg farge
WineRed2
Grå3
Svart3

Produktinfo

  • Strikket lue, skjerf og hansker i ett sett
  • Myk, behagelig, hudvennlig, tykk og pustende
  • 3-i-1 sett. Varmevarmesettet inneholder en lue, hansker og et skjerf
  • Passer til daglig bruk, utendørs aktiviteter og sport som løping, jogging, sykling, camping, reise, shopping og fotturer.
  • Skjerf 180cm x 35cm. Hansker 9 cm x 24 cm. Hatt 23 cm x 22 cm. Komfortabel for hovedomkretsen mellom 53 cm og 60 cm.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Strikket lue, skjerf og hansker i ett sett

 

Laget av strikket stoff i akrylfiber. Myk, behagelig, hudvennlig, tykk og pustende. Beholder varmen i kaldt vær. Den delikate og kompakte vevingen er holdbar og langvarig. Den er elastisk for å passe godt og tett.

3-i-1 sett. Vinteroppvarmingssettet inneholder en lue, hansker og skjerf, det passer med vinterklærne. Du kan bruke dem hver for seg eller sammen. Alt i samme farge gjør deg fasjonabel og elegant.

Passer til daglig bruk, utendørsaktiviteter og sport som løping, jogging, sykling, camping, reise, shopping og fotturer. hanskene fungerer på berøringsskjermen. Det er en universell passform for både menn og kvinner. En flott gave til venner, familie og deg selv.

 Lett å rengjøre og ta vare på. Maskin og håndvask i kaldt vann. Ikke blek. Påfør på lav varme om nødvendig. Skjerf 180cm x 35cm. Hansker 9 cm x 24 cm. Hatt 23 cm x 22 cm. Komfortabel for hovedomkretsen mellom 53 cm og 60 cm.

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395