Se favoritter
Dermapen kombinert med mesoterapi hos Derma Beautiful

Dermapen kombinert med mesoterapi hos Derma Beautiful

990 kr
2 000 kr
Kjøpte
6
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Dermapen behandlinger kombinert med mesoterapi. Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden som reduserer rynker og gir huden ny glød

Dermapen + Mesoterapi x 3
3 500 kr
7 000 kr
Dermapen x 3
2 750 kr
5 500 kr
Dermapen + Mesoterapi x1
1 250 kr
2 500 kr
Dermapen x 1
990 kr
2 000 kr

Høydepunkter

 • Redusere ujevnheter
 • Strammer opp huden
 • Redusere aknearr
 • Bedre pigmenteringer
 • Minsker porer, strekkmerker og fine linjer

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.07.2021
 • Booking gjøres via online- oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Velg mellom én eller tre behandlinger med dermapen kombinert med mesoterapi. Du velger selv om du vil ha med eller uten mesoterapi. Dermapen stimulerer huden til å regenerere celler, produsere kollagen, reduserer ujevnheter m.m. For en ytterlige effekt på huden anbefales det å kombinere med mesoterapi som tilfører huden fukt og vitaminer under behandlingen. Behandlingen utføres av sertifisert dermatologisk sykepleier hos Derma Beautiful, sentral beliggenhet ved Rådhusplassen.

Dermapenn

Dermapen er den mest avanserte formen for microneedling, der det brukes en maskin med et sterilt hodestykke, med mange mikroskopiske nåler som går raskt inn og ut av huden. Sammenlignet med dermaroller er en Dermapen mer skånsom, tryggere og mindre smertefullt. Derma Beautiful bruker det nyeste på markedet som er Dermapen 4®. Dermapen gir små kontrollerte skader i huden som stimulerer den til å regenerere celler, produsere elastin og kollagen, og tillater et økt opptak av ingredienser til huden. Dermapen brukes blant annet for å redusere ujevnheter, stramme opp huden, redusere aknearr, bedre pigmenteringer, og for å minske porer, strekkmerker og fine linjer. For en ytterligere effekt på huden anbefales det sterkt å kombinere med mesoterapi (Cytocare) som tilfører huden ekstra fukt og vitaminer under behandling. Dermapen anbefales å ta som en kur på 4-6 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Huden vil fortsette å bedre seg 6-12 måneder etter kuren, og det anbefales med en årlig vedlikeholdsbehandling.

Du vil kunne se en hudforbedring allerede etter første behandling. Behandlingen er lite smertefull, du vil kun kjenne en slipende følelse i huden. Før en Dermapen-behandling bør det ha gått minst to dager siden du fikk en injeksjon i behandlingsområdet og helst to uker ved fillerbehandling. Går du på noen aktive ingredienser bør de stoppes et par dager før behandlingen. Etter en kjemisk peel eller laser skal du vente ca. 4 uker. Har du aktiv/cystisk akne, keloidose, akne/rosacea, eksem, betennelse eller infeksjon i huden så vurderes det under konsultasjon om du er kandidat for Dermapen. Etter behandlingen er du rød i huden de første to døgnene. Det er også viktig å holde seg unna sol, bakterierike områder (solarium, felles bad, osv.) og avvente med andre behandlinger som kjemisk peel og laser.

Mesoterapi

Hos Derma Beautiful brukes Cytocare 532 som er av det anerkjente French Laboratory RevitaCare®. Mesoterapi ved bruk av Cytocare 532 er en behandling der det injiseres en cocktail av vitaminer, aminosyrer, mineraler og hyaluronsyre som stimulerer huden til produksjon av nye celler og aktiverer fibroblaster til produksjon av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Cytocare har effekt på blant annet blass grå hud, tørr hud, aknearr og rynker. Områder som kan behandles er ansikt, hals, nakke og hender. Behandlingen utføres med små nåler i det området du ønsker behandling og injiseres i mellomhuden/Dermis. Det anvendes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen for å minimere smerte. Etter behandlingen kan du være litt rød i huden, og bli litt hoven. Rødheten skal gå ned samme dagen, mens hevelse kan du også ha dagen etter. Du kan gå rett tilbake til hverdagslige aktiviteter. Effekten på behandlingen kan være noe individuell, noen kan trenge flere behandlinger. Det er anbefalt å ta denne behandlingen som en kur for best resultat. Helst 3-4 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom. Etter ønskelig resultat er det anbefalt med en vedlikeholdsbehandling 1-2 ganger i året.

Derma Beautiful

Derma Beautiful eies og drives av en kosmetisk dermatologisk sykepleier. Derma Beautiful tilbyr en rekke kosmetiske behandlinger innen estetisk medisin, og er oppdatert på de mest effektive og veldokumenterte behandlingene i markedet.

Derma Beautiful tilbyr kosmetiske behandlinger innen estetisk medisin, eksempelvis Botox, Fillers, Mesoterapi og Dermapenn. Behandlingene utføres trygt og etter nyeste retningslinjer og lover i samarbeid med lege. Hos Derma Beautiful er det spesielt fokus på pasientsikkerhet ved behandlinger og gode resultater.

Les mer om Derma Beautiful her!

Deal selges av

Oslo skjønnhet og velvære AS
Organisasjonsnummer: 923813500
Sannergata 24
0557 OSLO
Mandag - fredag fra kl 10.00 - 19.00 Lørdag etter avtale
93646064Ring