Let's deal
Se favoritter
Glamorøse 3D-vipper på 1-2-3 hos eksklusive You Beauty på Frogner

Glamorøse 3D-vipper på 1-2-3 hos eksklusive You Beauty på Frogner

449 kr
1 100 kr
Kjøpte
60+
Spar
59%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du drømmevippene hos eksklusive You Beauty på Frogner.

Høydepunkter

 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Gode parkeringsmuligheter
 • Sentralt på Frogner, 12 trikken til Lille Frogner
 • Få fantastisk blikk
 • Dyktige behandlere

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 06.11.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Vippe-extensions 3D

You Beauty tilbyr deg glamorøse vipper med et resultat som passer til deg uavhengig om du ønsker en naturlig eller dramatisk wow-effekt.

Metoden gir deg glamorøse vipper som samtidig ser veldig naturlige ut. Hvis vippene har blitt satt på riktig, noe som er helt avgjørende, er det veldig vanskelig å se eller kjenne forskjell mellom dine egne vipper og vippe-extensions. Meningen med denne metoden er ikke å oppnå en overdrevet, mascara-dryppende vippetangeffekt, men heller å gi deg veldig estetiske øyenvipper som understreker øynenes skjønnhet og som er lange, fyldige, men naturtro.

Dersom du går ut om kvelden og ønsker å se ekstra dramatisk ut, kan du i tillegg ta på en spesiell fettfri mascara, men det er helt unødvendig i hverdagen. Du sparer tid, du ser flott ut når du våkner om morgenen, du irriterer deg ikke over maskaraen som blir gnidd utover i løpet av dagen og øynene dine virker mer våkne og dramatiske. Vippene er perfekt separerte da extensions limes på ett og ett hårstrå – og limet er helt usynlig.

Vippene holder i ukesvis før de naturlig faller av og nye vipper vokser ut. Extension-vipper kan limes på de nye vippehårene ca. én måned etter at de har vokst fram. Dersom vi ikke fyller på vippe-extensions og bare tar behandlingen én gang skal vi derfor kun beholde enkelte extension-vipper etter en periode på to måneder.

Vippe-extensions som brukes under behandlingen kan være laget av forskjellige materialer som f.eks. minkhår eller silke. Vi tilbyr vipper i flere ulike lengder, tykkelser og med ulik grad av bøy. Typen av extension-vipper velger vi individuelt under behandlingen, etter å ha konsultert deg, slik at vi best mulig kan tilfredsstille dine forventninger.

3D volumvipper

Den nyeste teknikken innenfor vippe-extensions. De bruker forskjellige typer vipper som er både mykere og lettere enn den tradisjonelle metoden. Det settes på flere vipper (mellom 2-7) på én naturlig øyevipp. Vi oppnår på denne måten ett fyldigere resultat med flere vipper. Vippene er mer skånsomme for dine naturlige vipper. De er anbefalt for dem med naturlig få vipper. Vippene sitter rundt 1-2 uker lenger enn de klassiske vippene.

  You Beauty

  Med den beste service, god stemning, varm drikke og behagelig chillout musikk vil du garantert få en hyggelig opplevelse hos You Beauty. 

  You Beauty ligger på beste Frogner og du kan enkelt komme deg frem ved å ta 12 trikken og gå av påLille Frogner (1 minutt gåavstand) ellers er det også meget gode parkeringsmuligheter iområdet. 

  Les mer og følg You Beauty på Facebook og Instagram.

  Deal selges av

  DIN VELVÆRE SHERINA PETTERSEN
  Organisasjonsnummer: 922 876 150
  Baldersgate 12c
  0263 Oslo
  Mandag til fredag 10:00 - 18:00
  93402042Ring
  Dealen gjelder kun hos terapeut Sherina Pettersen

  Oppi Let´s deal kode ved timebestilling samt vis kupong i appen ved oppmøte.