Let's deal
Se favoritter
Medisinsk injeksjon hos Derma Beautiful, velg mellom ett eller to områder

Medisinsk injeksjon hos Derma Beautiful, velg mellom ett eller to områder

990 kr
1 800 kr
Kjøpte
40+
Spar
45%
Legg til deal i favoritter

Medisinsk injeksjon hos Derma Beautiful - sentral beliggenhet ved rådhuset! Velg mellom ett eller to områder.

Ett område
990 kr
1 800 kr
To områder
1 890 kr
2 800 kr

Høydepunkter

 • Hos Derma Beautiful - sentralt beliggende ved rådhuset
 • Velg ett eller to områder
 • Klinikken har en sykepleier med sertifisering i fillerbehandlinger
 • Bli kvitt sinnarynken
 • Få et freshere og yngre utseende

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2020
 • Booking gjøres via online- oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Medisinsk injeksjon

Hos Derma Beautiful brukes de Dysport, som brukes for å glatte ut og forebygge linjer ved kosmetisk bruk. Det har også god effekt på både spenningshodepine og tanngnissing. Det kan brukes i områder som panne, mellom bryn, rundt øyne og tyggemuskel.

Behandling er lite smertefullt og kan gjøres i løpet av 10-15 minutter, det brukes tynne nåler og man kan gå tilbake til hverdagslige aktiviteter like etterpå. Det injiseres i den aktuelle muskelen for å ha effekt på det utvalgte området. Etter behandlingen anbefales kunden om å ikke massere området som er behandlet, og ikke trene hardt samme dagen. Full effekt vil du kunne se etter ca 14-18 dager, noen kan trenge korrigering eller litt påfyll, om det ikke har hatt den effekt som en ønsket, da blir påfyll gratis. Effekten vil kunne vare fra ca 3-6 mnd. Det anbefales å ta behandlingen 2-3 ganger i året, og ved regelmessig behandling over lengre tid vil det kunne tas sjeldnere.

Fremgangsmåte

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler. Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Derma Beautiful

Derma Beautiful eies og drives av en kosmetisk dermatologisk sykepleier. Derma Beautiful tilbyr en rekke kosmetiske behandlinger innen estetisk medisin, og er oppdatert på de mest effektive og veldokumenterte behandlingene i markedet.

Derma Beautiful tilbyr kosmetiske behandlinger innen estetisk medisin, eksempelvis Botox, Fillers, Mesoterapi og Dermapenn. Behandlingene utføres trygt og etter nyeste retningslinjer og lover i samarbeid med lege. Hos Derma Beautiful er det spesielt fokus på pasientsikkerhet ved behandlinger og gode resultater.

Deal selges av

Derma Beautiful
Organisasjonsnummer: 920017657
Fritjof Nansens plass 9
0160 OSLO
Mandag til fredag: 09:00-17:00. Lørdag og Søndag: etter avtale
90269820Ring