Se favoritter
Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære!Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (1 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (2 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (3 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (4 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (5 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (6 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (7 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (8 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (9 av 11)Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære! (10 av 11)

Få et glattere og mer glansfullt hår med Keratinbehandling hos La Diva Beauty keratine & velvære!

399 kr
799 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du keratinbehandling av kort, mellomlangt eller langt hår. Behandlingen tilsetter proteiner og håret vil bli sunnere, mer skinnende og rettere. Det tilbys også en hårkur, K18!

Hårkur K18 med føn
399 kr
799 kr
Keratinbehandling - mellomlangt hår
1 989 kr
3 990 kr
Keratinbehandling - kort hår
1 249 kr
2 500 kr
Keratinbehandling - langt hår
2 399 kr
4 900 kr

Høydepunkter

 • Langtidsvirkende behandling
 • Temmer uregjerlig og brusete hår
 • Gjør bølger og krøller myke og smidige
 • Passer for alle hårtyper - til og med skadet hår
 • Forbedrer hårkvaliteten betraktelig
 • Sentralt i Sandes sentrum
 • Følg La Diva på Instagram
 • Følg La Diva på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 15.11.2021
 • Booking gjøres gjennom å ringe/SMS til 925 35 424
 • Oppgi din Let's deal-kode ved booking, samt ta med kode i app ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte , avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke 
 • Hver kunde kan benytte maks en deal selv , men du kan kjøpe fler og gi bort 

Mer om dealen

Keratinbehandling av hår
Sliter du med slitt og tørt hår? Eller har du vanskeligheter med å style håret? Keratinbehandlingen tilsetter et protein som er en naturlig del av byggesteinene i håret. Som et resultat av behandlingen vil håret gjenopprette sin sunne naturlige struktur da keratin fyller inn hull og brudd på hårstrået, og gjør det slik mer elastisk, blankere og lettere å style.

Keratin har ansvar for å styrke håret og gjør det mindre sannsynlig for å bryte. Den reparerer ødelagt hår og hjelper til å holde på fuktighet. Takket være keratin, kan håret tåle solens varmende stråler og vinterens kulde samt varmen fra stylingverktøy som krøll- og rettetenger.

Resultatet
Etter fullført behandling håret er glatt, enkel, fuktig, dypt næret, regenerert, skinnende, elastisk, mottakelig for styling. Hår etter behandling er også mer motstandsdyktig mot vridning og frizz i et fuktig miljø. Effektene vedvarer selv 3-4 måneder - avhengig av type og tetthet av hår. Innvirkning på utholdenhet av behandlingen er også egnet hårpleie. Du bør bruke en sjampo uten salt, keratinbalsam og maske uten silikoner. Utsette styling produkter som inneholder alkohol fordi de tørker ut håret.

Du bør ikke farge håret for 1-2 uker etter at behandlingen er ferdig. Det anbefales også å klippe håret etter behandlingen gjort.

Hjemmepleie
Du bør alltid bruke kosmetikk for håret etter keratin behandling. Ikke vask håret 72 timer etter behandling, unngå vann og damp på håret de neste 3 dagene. Føn håret etter hver vask med medium temperatur - ikke la det lufttørke. Etter vask og tørking, kan du bruke rettetang.

Hårkur K18
K18 er ikke bare en midlertidig løsning – det er det første produktet som bruker biomimetikk til å rekoble  keratinkjedene igjen når det er ødelagt av blekemiddel, farge, varmeverktøy og kjemiske behandlinger, noe som resulterer i mykt, glatt, sterkt hår med spenst som føles som nytt igjen. Jo mer skadet håret er, desto mer dramatiske blir resultatene.

La Diva Beauty keratine & velvære

La Diva Beauty spesialiserer seg på keratinbehandlinger for silkemykt hår. De tilbyr også andre tjenester som frisørbehandlinger, vippe-extensions, negler m.m. De bruker utstyr og produkter av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Kontinuerlig kursing sikrer deres kunder at forventede resultater oppnås. La Diva holder til i nydelige omgivelser meget sentralt i Sandnes sentrum.

Tilbakemeldinger fra kunder:

-Jeg har nettopp fått utført keratinbehandling, og jeg er super fornøyd både med resultatet og servicen. De som eier salongen er kjempe dyktige og bryr seg virkelig om sine kunder. Anbefales på det sterkeste!

-Fantastisk salong, kom inn med særdeles skadet hår etter massiv hjemmebleking, tok keratin behandling hos Wafa, altså jeg lyver ikke om håret gikk fra stålull til silke på tre timer. Fantastisk hyggelig damer, og svært trivelige priser.

-Happy and satisfy with the result and the overall experience😃😃. Thanks @La Diva 😍. Will come back again for sure😍

Deal selges av

La Diva Beauty keratine & velvære
Organisasjonsnummer: 923 172 998
Oalsgata 1
4306 Sandnes
Man - Fre 10:00 - 18:00
925 35 424Ring