Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Vippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes SentrumVippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes Sentrum (1 av 5)Vippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes Sentrum (2 av 5)Vippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes Sentrum (3 av 5)Vippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes Sentrum (4 av 5)

Vippe og brynpakker hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandes Sentrum

399 kr
800 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Fiks dine vipper og bryn til kommende høytider hos La Diva Beauty Keratine & Velvære, midt i Sandnes sentrum. Velg mellom vippeløft, brow lamination og forming og farging av vipper og bryn.

Forming av bryn + farging av bryn og vipper
399 kr
800 kr
Vippeløft
399 kr
850 kr
Vippeløft med farging av vipper
475 kr
950 kr
Brow lamination og vippeløft uten farge
849 kr
1 700 kr
Brow lamination og vippeløft med farge
999 kr
2 000 kr
Brow lamination med forming og farging av bryn
599 kr
1 200 kr

Høydepunkter

 • Kort fortalt er brow lamination en "permanent" brynstyling
 • Vippeløft - nydelige vipper uten sminke
 • Farging og forming av bryn
 • Gi ansiktshåret en makeover
 • Et naturlig resultat
 • Sentralt i Sandnes sentrum
 • Følg La Diva på Facebook
 • Følg La Diva på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 01.11.2021 t.o.m. 31.08.2022
 • Booking gjøres via ringing eller SMS til 925 35 424 - Oppgi din Let’s Deal-kode
 • Ta med din Let's Deal-kupong i app ved oppmøte
 • Obs! Kom usminket til behandling
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Brow lamination, inkludert farge

En øyenbrynbehandling som korrigerer brynsformen ved å sette hårene på plass ved hjelp av en kjemisk løsning. Ved hjelp av en krem bryter bindingene i hårene slik at de kan manipuleres til en ny stilling. Deretter børstes brynhårene på plass og en nøytralisatorkrem påføres for å reformere bindingene til sin nye form. Til slutt tilsettes en næringsgivende olje til brynene for å fylle på fuktigheten etter den kjemiske behandlingsprosessen. Sluttresultatet er glatte, fyldige bryn som ser velstelte ut.

Vippeløft (+ med farge)

LVL er en vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippe-extensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut, eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. I tillegg får du farget vippene. Resultatet vil variere og avhenger av hvordan vippene dine er i utgangspunktet.

Brynsforming, inkludert farge

Ved hjelp av farging av bryn vil det forsterke dine egne trekk, samtidig skape mer volum. Terapeuten vil blande frem en farge tilpasset ditt ønske.

Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. Fargen sitter på i 2-3 uker. Man kan bade og trene uten at fargen renner av. Form av bryn gir et løft i ansiktet, og man får en våken look!

La Diva Beauty keratine & velvære

La Diva Beauty spesialiserer seg på keratinbehandlinger for silkemykt hår. De tilbyr også andre tjenester som frisørbehandlinger, vippe-extensions, negler m.m. De bruker utstyr og produkter av høyeste kvalitet fra anerkjente leverandører. Kontinuerlig kursing sikrer deres kunder at forventede resultater oppnås. La Diva holder til i nydelige omgivelser meget sentralt i Sandnes sentrum.

Tilbakemeldinger fra kunder:

"Jeg har nettopp fått utført keratinbehandling, og jeg er super-fornøyd både med resultatet og servicen. De som eier salongen er kjempe dyktige og bryr seg virkelig om sine kunder. Anbefales på det sterkeste!"

"Fantastisk salong, kom inn med særdeles skadet hår etter massiv hjemmebleking, tok keratin behandling hos Wafa, altså jeg lyver ikke om håret gikk fra stålull til silke på tre timer. Fantastisk hyggelig damer, og svært trivelige priser."

"Happy and satisfied with the result and the overall experience😃😃. Thanks La Diva 😍. Will come back again for sure😍"

Deal selges av

La Diva Beauty keratine & velvære
Organisasjonsnummer: 923 172 998
Oalsgata 1
4306 Sandnes
Man - Fre: 10:00 - 18:00
925 35 424Ring