Se favoritter
Velg mellom ulike manikyrbehandlinger hos AM Esthetic Clinic

Velg mellom ulike manikyrbehandlinger hos AM Esthetic Clinic

285 kr
570 kr
4,4
(7)
Kjøpte
100+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter
Med denne dealen kan du velge mellom manikyr med gelish eller et nytt sett med vakre gelénegler, med eller uten forlengelse. AM Esthetic Clinic sørger for å gi deg en optimal manikyr.
Manikyr med Gelish
285 kr
570 kr
Manikyr med nytt sett gelenegler med forlengelse
499 kr
1 180 kr
Manikyr med nytt sett gelenegler uten forlengelse
395 kr
990 kr

Høydepunkter

 • Flotte negler som holder seg pene lenge!
 • Super glans og lang holdbarhet
 • Benytter produkter av høy kvalitet
 • Lang erfaring i bransjen
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • 5 stjerner på Facebook
 • Gratis parkering
 • Tre minutter fra Brynseng T-banestasjon

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.07.2021
 • Booking gjøres online - oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Kun nye kunder
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Les om corona-restriksjonene for salongen her

Mer om dealen

Manikyr med nytt sett gelenegler med eller uten forlengelse

Gelenegler er blant de aller mest populære falske neglene i dagens skjønnhetsbrasje. Dette skyldes at neglene har et svært naturlig preg, er sterkere og samtidig fleksibel og at det kan påsettes raskere enn andre kunstige negler. Her støpes geleen utenpå neglen, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Med denne behandlingen bygger man neglen på nytt, og står dermed fritt i valg av lengde, form og tykkelse. Resultatet blir vakre og delikate negler.

Hva er gelenegler ?

Gelenegler kan brukes til å styrke og forlenge dine egne negler. De falske neglene pensles på i flere lag utenpå neglene dine mellom hvert lag styrkes de av UV belysning eller ved hjelp av en gel-aktivator. Det som gjør gelengler spesielt populære er at de ofte blir tynnere og mer fleksible enn akrylegler og at de gjerne har et mer naturlig preg - det kan faktisk ofte være vanskelig å skille gelenegler fra dine egne negler. 

Påsettning

De fleste gelenegler pensles på lagvis, normalt i tre strøk. Mellom hvert strøk styrkes neglen ved hjelp av UV-belysning (enkelte typer negler styrkes ved hjelp av en type gel-aktivator som hardner neglen). Ved det fjerde og siste laget påføres dekoreringen eller fargen av neglen, etter ditt ønske!

I motsetning til ved akrylnegler dannes det ingen kjemiske gasser eller dufter ved påsetting av gelenegler. Dette gjør at gelenegler egner seg godt også for gravide, og generelt blir sett på som mer miljøvennlige enn akrylneglene. I tillegg styrkes og hardnes disse neglene raskere enn akrylnegler som lufttørkes, hele prosessen tar derfor vanligvis bare ca. 30-45 minutter, det vil si ca. halvparten så lang tid som ved påsetting av akrylnegler.

Varighet

Gelenegler varer generelt mye kortere enn akrylnegler. Gjennomsnittlig varighet er ca 4-5 uker. Siden neglene er tynnere og har et mer naturlig utseende, er ikke behovet for etterfyll det samme som ved akrylnegler. 

Fjerning

Når neglene skal fjernes, er det viktig at dette gjøres i salong for å ikke gjøre skade på egne negler. Støpte negler kan aldri gjøre permanent skade på neglene dine, men det vil ta tid å vente på at neglene skal vokse ut med sin opprinnelige styrke.

Manikyr  med Gelish / Shellac

Hvis du er vant til en lakkert manikyr og ikke ser poenget med å betale for noe som blir ødelagt på dagen, vil du elske gelish eller shellac.

Shellac er en ‘gele lakk’ (ledetråden heter navnet ‘shell-ack´) og er en kombinasjon av både en lakk og en gel og var en av de første merkene som markedsførte.

Det er en ren, tynn UV-gel som er pigmentert i forskjellige grader for å gi farge til neglen din. Det gjelder som en polering, men blir som en gel, noe som gjør den spesielt gunstig for de som lider av svakere negler. Et av de største plusspunktene med å velge shellac er dens evne til å bli opptil tre uker. 

Informasjon hentet fra Am Esthetic Clinic.no

AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i på Bryn, tre minutter unna T-bane Brynseng.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.

Tilbakemeldinger fra kunder

«Jeg kommer gjerne tilbake! Så flott å oppdage dere gjennom Let’s deal. Jeg jobber rett ved, så dere ser meg garantert igjen»

«Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!»

«Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling»

«De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste»

«Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!»

«Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!»

«Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt.»

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsvein 3, 3 egt
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09:30 - 19:00, lørdag: 10:00 - 16:00
46962088Ring