Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Munnhygienesett

Munnhygienesett

149 kr
269 kr
Kjøpte
200+
Spar
45%
Legg til deal i favoritter
Trist over dyre tannlegebesøk for tilbakevendende tannstein? Med dette fleksible settet med verktøy har du alt du trenger for å effektivt ta saken inn i dine egne stater.

Produktinfo

  • Munnhygienesett: 1x munnspeil, 1x skrape med 2 flate skraper, 2x skraper med forskjellige spisse skraper og 1x fleksibel oppbevaringspose.
  • Utstyr for medisinsk sykehus: gjenbrukbare, instrumentene er bygget av førsteklasses stål til den høyeste kvalitetsstandard.
  • Storskala vinklet munnspeil: er perfekt for hjemmebruk for å se hulrom, matrester, plakk og tannstein fra alle vinkler.
  • To verktøy: Probe og vekter for å fjerne tannstein over tannkjøttlinjen og mellom tennene; dobbel-endet tartar skalar for å fjerne tannplakk og avlaste tannstein under periodontalsporet.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Trist over dyre tannlegebesøk for tilbakevendende tannstein? Med dette fleksible settet med verktøy har du alt du trenger for å effektivt ta saken inn i dine egne stater. Tannstein og plakett er beryktet for å føre til dårlig ånde, så si farvel til dårlig munnhygiene med dette profesjonelle settet med virkelige tannpleieverktøy. Med 6 forskjellige skrapere og et fleksibelt munnspeil, kan du ikke bare skrape bort naturlig forekommende tannstein, men også det støyende skallet som sitter fast mellom landene. Du kan også bruke speilet for å få en bedre ide om hvordan munnen din føles!

Spesifikasjoner:
Materiale: Rustfritt stål
Vekt: 80 g
Verktøylengde: 17 cm
Antall: 4 deler

Pakken inneholder:
1x Munspegel
1x Skrape med 2 flate skraper
2x Skrape med forskjellige spisse skraper

1x Fleksibel oppbevaringspose

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395