-80%
5 000 kr

Permanent laserfettfjerning

Smartlipo – permanent laserfettfjerning av valgfritt område utført av kirurger på klinikk! Få gavekort med verdi à 5 000 kr for kun 995 kr - 100% kvalitetsgaranti!

Høydepunkter

>https://klinikk-kontura.no/kvalitetsgaranti/
 • Se video under!
 • Sentralt på Majorstua
 • Brukervilkår

  >https://klinikk-kontura.no/kontakt-oss/ - oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 5 dager før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Mer om dealen

  >Smartlipo er en laserbasert metode for å fjerne fett og stramme opp huden. Det de gjør er å smelte fettet med en laser (inne i fettet, ved hjelp av lokalbedøvelse), deretter suges det smeltede fettet skånsomt ut med et 3-4 mm diameter stort sug. Du trenger ingen sykemelding og kan gjenoppta normal aktivitet allerede samme dag. Du vil naturlig nok føle noe ømhet i en periode etter inngrepet, men ikke verre enn at du kan fortsette dagen. Du må vente med trening i en uke, og bruke et kompresjonsplagg i 2-4 uker etter behandlingen. Plagget er ikke synlig under klær og er med på å forme resultatet. Man får et resultat med gradvis forbedringer over uker og måneder. Resultatet er permanent i den forstand at du ikke produserer flere fettceller ved en eventuell vektøkning. Det som skjer når man legger på seg, er at fettcellene man har blir større. Derfor vil tendensen til å legge på seg på et behandlet område, være sterkt redusert.

  Deal selges av

  Lets Deal