Let's deal
Dermapen, mesoterapi og LED-lysterapi hos Natural Beauty Clinic

Dermapen, mesoterapi og LED-lysterapi hos Natural Beauty Clinic

1 949 kr
3 250 kr
Kjøpte
10+
Spar
40%

En effektiv behandling som øker cellefornyelsen og gir jevnere hudtone med mer spenst. Føl deg vel selv uten bruk av concealer og foundation!

Én behandling
1 949 kr
3 250 kr
Tre behandlinger
5 849 kr
9 750 kr

Produktinfo

  • Microneedling inkludert mesoterapi og LED-lysterapi
  • For deg som ønsker å se frisk og opplagt ut uten bruk av foundation og concealer
  • Behandler og reduserer rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud, akne, arr etc.
  • Utføres av autoriserte kosmetiske sykepleiere

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 16.03.2019
  • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Ved online bestilling velg mellom: Dermapen med Mesoterapi (Lets Deal) og Dermapen med Mesoterapi (Lets Deal) 3 behandlinger

Mer om produktet

DERMAPEN MED MESOTERAPI

Ønsker du å føle deg fresh uten å måtte bruke lag på lag med foundation og pudder? Da er dermapen i kombinasjon med mesoterapi behandlingen for deg.

DERMAPEN er en avansert type microneedling med god dokumentert effekt og kan kun utføres av autoriserte sykepleiere og leger. Dermapen er et elektrisk apparat som består av mange små nåler som kan stilles inn for å stimulere akkurat de hudlagene man ønsker for hudforbedring.

Dermapen stimulerer til økt cellefornyelse, økt produksjon av kollagen og elastin, noe som vil føre til at huden blir glattere og strammere. Med de små nålene skaper de også mange små kanaler i huden slik at næringsstoffene vi tilsetter penetrerer dypt i huden for bedre opptak av cellene i huden.

Behandlingen kombineres med Mesoterapi for en svært effektiv behandling.

Mesoterapi er en behandling hvor næringskomplekser som hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, vekstfaktorer, mineraler og antioksidanter tilsettes huden for optimal hudhelse og hudforbedring. Ved å kombinere disse behandlingene stimulerer man hudens egen evne til å gjennoppbygge og forbedre seg samtidig som næringsstoffene tilsettes direkte i huden for en dypere og mer effektiv behandling.

Behandlingen er perfekt på sommerhalvåret da den er proppfull av antioksidanter som er viktig for å beskytte huden og forebygge solskader.

Dermapen med mesoterapi kan behandle rynker, ujevn hudtone, solskader, dehydrert/gusten hud, akne, arr, mm. Klinikkens sykepleiere skreddersyr et tilpasset behandlingsopplegg for akkurat din hud og hudtilstand.

LED-LYSTERAPI

LED-lysterapi har bestemte bølgelengder for å stimulere cellene i huden. Lysterapi med LED-lys er en behandlingsform som passer for alle hudtyper. Blått LED-lys er spesielt tilegnet å bruke til akne-utsatt hud. Lyset dreper aknebakterien, regulerer talgproduksjonen, og forebygger nye utbrudd. Rødt lys går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, det igjen gir økt kollagen og elastin produksjonen, forbedret hudtone og glød. Gult LED-lys reduserer rødhet, bedring av rosacea og glød. Grønt LED-lys virker beroligende og er med på å styrke en sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud.

OM KLINIKKEN

Natural Beauty Clinic bygger på et konsept om å få frem det beste i ditt utseende. Deres mål er et naturlig vakkert resultat gjennom å tilby en rekke kosmetisk medisinske behandlinger utført med høy faglig kompetanse.

Behandlingene utføres av autoriserte sykepleiere med videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra Senzie Akademiet, Nordens eneste kosmetisk dermatologiske høyskoleutdanning for sykepleiere.

De er svært opptatt av at deres behandlingsresultater skal se naturlige ut gjennom skreddersydde behandlingsopplegg og høy faglig kompetanse. De er like opptatt av trygghet og ivaretakelse. Derfor har de basert seg på et unikt konsept hvor de utfører sesongbaserte behandlinger ut fra de forskjellige årstidene for å redusere risikoen for uheldige resultater.

"Fantastisk atmosfære, og super dyktige jenter!
Her er man absolutt i trygge hender!
Anbefales!!"

"Kjempeflinke og utrolig gode og behagelige behandlinger"

Deal selges av

Natural Beauty Clinic AS
Organisasjonsnummer: 920 330 835
Pilestredet 43B
0350 Oslo
Mandag til fredag: 10:00-17:00, lørdag: 10:00-16:00
41230790Ring