-65%
1 690 kr

Økologisk ansiktsbehandling

Økologisk og fuktighetsgivende ansiktsbehandling hos Beauty by Nature. Klinikken bruker prisvinnende hudpleieserie med anti-age effekt. Ord. pris: 1 690 kr. Din deal: 590 kr

Høydepunkter

 • Økologisk ansiktsbehandling
 • Skreddersydd til din hud
 • Få en fukt-boost med luksuriøse behandling
 • Produkter fra M Picaut Skincare
 • Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen
 • Kosmetisk klinikk i flotte lokaler på Frogner
 • Brukervilkår

  >post@beautybynature.no - oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Mer om dealen

  ØKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

  Unn deg litt ekstra luksus i hverdagen! Få en økologisk ansiktsbehandling tilpasset din hud hos Beauty by Nature.

  M PICAUT SKINCARE

  M Picaut er en eksklusiv, prisvinnende hudpleieserie fra Sverige som støtter og styrker hudens egen funksjon. Ingrediensene er det reneste naturen har å by på, og de har en dokumentert, synlig anti-age-effekt. Alle produktene er selvfølgelig helt frie for mineraloljer, parabener, silikoner, sulfater og unødvendige kunstige tilsetningsstoffer og fargestoffer. Kollageninnholdet i huden øker grunnet den høye dosen peptider, som gir en fastere hud med færre linjer og rynker.

  FØR BEHANDLING

  Når du kommer til klinikken vil du bli bedt om å fylle ut en behandlingsjournal, som klinikken vil gjennomgå sammen med deg. Dette for å sikre at det er trygt for deg å motta behandlingen, og får å bli oppmerksom på dersom det er spesielle forhold behandleren må ta hensyn til.Deretter vil din behandler foreta en ansiktsanalyse, og snakke med deg om din hudtilstand og hvilke produkter du eventuelt bruker fra før av.

  BEHANDLINGEN

  Din behandler begynner først med å rense huden, og fjerner evtentuell sminke, så dette slipper du å tenke på før du kommer. Resten av behandlingen, og hvilke produkter som brukes, blir skreddersydd til akkurat din hud og ditt behov. Din behandler informerer deg godt i forkant av behandlingen, og underveis.

  ETTER BEHANDLING

  Etter behandlingen kan du fortsette med dine daglige gjøremål. Det er heller ingenting i veien for å ta på sminke etter behandlingen.For optimalt resultat vil din behandler komme med anbefalinger om hvilke produkter du kan kjøpe med deg til daglig bruk hjemme.

  Deal selges av

  Lets Deal