letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokostFýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (1 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (2 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (3 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (4 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (5 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (6 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (7 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (8 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (9 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (10 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (11 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (12 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (13 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (14 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (15 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (16 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (17 av 19)Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost (18 av 19)

Fýri Resort i Hemsedal for to personer, inkl. frokost

1 195 kr
2 560 kr
Kjøpte
100+
Spar
53%
Legg til deal i favoritter

Trenger du å koble av? Opplev Hemsedals vakre natur, playgrounds, spennende restauranter og barer. Med denne dealen får du én natt inkludert frokost på Fýri Resort til en fantastisk pris. Benytt anledningen til å bestille overnatting nå, ønsker du et lengre opphold kan du kjøpe flere deals. 

Innsjekking søndag - torsdag
1 195 kr
2 560 kr
Innsjekking fredag og lørdag
1 495 kr
2 560 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for to personer på dobbeltrom
 • Frokost
 • Kjøp flere deals for å forlenge oppholdet
 • Playground med shuffleboard, biljard og bar
 • Et fristed for hvile og velvære
 • Entré til Pool Club kan bookes direkte hos hotellet med forbehold om ledig plass
 • Bord i restauranten LIV eller LIV bar kan bookes direkte med hotellet
 • Mange spennende aktiviteter i Hemsedal. Vakre gåturer i fjell og på naturstier, kajakkpadling, fiske eller leie av terrengsykler.
 • Teamet i Sports club hjelper deg gjerne med tips om aktiviteter og har sykler å leie ut

Brukervilkår

 • Gyldig til 22. desember 2023
 • Se informasjon om booking nederst i dealen
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla, kun gyldig bekreftelse fra hotellet
 • Du kan kansellere kjøpet ditt opptil 14 dager, så lenge du ikke har reservert overnatting
 • Avbestilling eller ombooking er ikke mulig etter reservert innkvartering
 • Husk å booke i god tid før siste dato

Mer om dealen

The get-everything-served experience

Vil du sjekke inn og bare koble helt av? Sove godt på koselige hotellrom og spise en frokost med ekstra av alt (uten oppvasken)? Da er Fýri Resort det perfekte valget for deg!


Velkommen til Fýri Resort Hemsedal

625 meter over bakken i Skandinavias mest livlige skisted Hemsedal, finner du Fyri Resort. Fyri Resort er like vakker om sommeren som om vinteren, med en utrolig natur der eventyr venter rundt hjørnet. Men dette handler ikke bare om naturen, dette handler også om opplevelsen av å slappe av og spise en virkelig god middag i fantastisk selskap.

På Fyri finner du god mat, god musikk, solsenger, spennende restauranter, en playground med shuffleboard, biljard og bar, 144 hotellrom, leiligheter og møterom for opptil 460 personer. Alt dette pakket i vakre omgivelser, noe som gjør det til et sted du sent vil glemme.

Selges av

Hotell FYRI AS
Organisasjonsnummer: 922018472
Totteskogen 55
3560 Hemsedal
Incheckning:15:00
Utcheckning: 11:00
0047 31 00 15 60Ring
Dealen må bookes etter kjøp direkte med hotellet.
Bestilling skjer via telefon eller e-post. Oppgi Let's deal kode ved booking.