Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonellMedisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell (1 av 6)Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell (2 av 6)Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell (3 av 6)Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell (4 av 6)Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell (5 av 6)

Medisinsk injeksjon av 1-3 områder utført av dyktig autorisert helsepersonell

990 kr
2 500 kr
Kjøpte
60+
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

Reduser, fjern eller forebygge rynker hos Oslo Skjønnhet & Velvære på øvre Grünerløkka. Utføres av erfaren og dyktig behandler. 

Et område
990 kr
2 500 kr
To områder
1 890 kr
3 900 kr
Tre områder
2 890 kr
4 900 kr

Høydepunkter

 • Bli kvitt linjer og rynker
 • Dyktig behandler
 • Flotte og lyse lokaler
 • Salongen ligger sentralt på Grunerløkka
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Følg på Oslo Skjønnhet & Velvære Instagram

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
 • Booking gjøres på telefon: 936 46 064 - oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's Deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Medisinsk injeksjon

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk. Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.


Fremgangsmåte

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål. Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.


Oslo Skjønnhet & Velvære

Oslo Skjønnhet & Velvære åpnet i 2019 på Øvre Grünerløkka og er et helt nytt konsept bestående av: Fillers, profhilo, Hialax-fettfjerning, permanent hårfjerning (diode), Eximia, PMU, mesoterapi, hudpleie, tannbleking, medisinsk injeksjon og andre ulike hud- og kroppsbehandlinger.

- Din trygghet er viktig for oss, dermed kan du forvente at alle våre medarbeidere oppfyller de kravene og har utdanning og kurser som er nødvendig for å ivareta deg på best mulig måte.​ Vårt mål er alltid å være oppdatert på de beste og mest veldokumenterte behandlingsmetoder på markedet. Velkommen til oss!

Deal selges av

Oslo skjønnhet og velvære AS
Organisasjonsnummer: 923813500
Sannergata 24
0557 OSLO
Mandag - fredag fra kl 10.00 - 19.00 Lørdag etter avtale
93646064Ring