-100%
337 kr

Fisketilskudd med naturlig Jod

Spiser du lite hvit fisk? Det kan føre til jodmangel. Forebygg med et naturlig fisketilskudd i dag! Ord.: 337 kr. Din deal: 0 kr

Høydepunkter

 • Laget av 100 % hvitfisk (torsk, sei og hyse)
 • Naturlig og god kilde til Jod
 • Bidrar til barnets kognitive utvikling
 • Viktig for nervesystemets funksjon
 • Bidrar til utvikling av hjernen
 • Viktig for normal forbrenning
 • En naturlig kilde til fisk
 • Ikke fra oppdrettslaks
 • Fiskeproteiner kan bidra til økt forbrenning
 • Brukervilkår

  >https://www.norskefiskeproteiner.no/avtalevilkar

  Mer om dealen

  NORSKE FISKEPROTEINER SOM JODTILSKUDD

  Norske Fiskeproteiner er et unikt fisketilskudd, hvor du daglig får i deg de viktige næringsstoffene som finnes i fisk.Forskning viser at flere og flere nordmenn har for lite Jod i kroppen. Dette skyldes særlig nedgangen i inntaket av hvitfisk, som torsk, sei og hyse. De senere årene har særlig den magre torsken blitt byttet ut med fet laks. Denne utviklingen er negativ da mager hvitfisk inneholder dobbelt så mye Jod som den fete.

  Vi trenger Jod for at skjoldbruskkjertelen skal klare å produsere hormoner. Disse hormonene er særlig viktig for utviklingen og vekst av hjernen, og bidrar også til økt forbrenning. Mangel på Jod kan føre til lavt stoffskifte og struma. Et tilstrekkelig jodinntak er viktig for alle, og særlig mennesker med vektproblemer og for kvinner som en gang skal bære frem et barn.

  Kroppen produserer ikke Jod selv, og vi må derfor få det tilført gjennom kostholdet. Mager hvitfisk og meieriprodukter er de absolutt viktigste kildene til Jod i vårt kosthold. I Helsedirektoratets rapport «Risiko for jodmangel i Norge», anbefaler de å ta et tilskudd med Jod, dersom man ikke klarer å inkludere tilstrekkelig mager hvitfisk og meieriprodukter i kosten.

  I tillegg til å være en av de viktigste jodkildene, inneholder også hvitfisk mange viktige næringsstoffer, blant annet fiskeproteiner, Selen, vitamin A, D, B12, Fosfor, Omega 3. Det er derfor å anbefale å ta et tilskudd laget av hvitfisk, som også baserer seg på naturlige ingredienser og matvarer.

  Norske Fiskeproteiner er et unikt fisketilskudd som består av 100 % villfanget, hvitfisk. Dette bidrar til at mennesker i alle aldre og livssituasjoner kan få i seg fisk hver dag. En ypperlig måte å få i seg deg viktige næringsstoffene fra fisken på, herunder Jod, hver eneste dag. Norske Fiskeproteiner lages også av bein og skinn fra fisken, og på denne måten får kroppen også i seg Kalsium og Collagen helt naturlig, i tillegg til de øvrige næringsstoffene fra fiskekjøttet.

  Ved å velge et naturlig fisketilskudd, uten tilsetningsstoffer, kan du være sikker på at du kun tilfører kroppen din rene og trygge ingredienser. Norske Fiskeproteiner inneholder ikke noe annet enn fisken du selv kan fiske i havet.Skal ikke erstatte et sunt kosthold, men er ment som et supplement til dette.

  HVEM KAN TA NORSKE FISKEPROTEINER

  Fordi Norske Fiskeproteiner kun inneholder fisk, kan alle som ønsker mer fisk i kostholdet ta Norske Fiskeproteiner (med mindre du er allergisk). Vi har et bredt spekter av fornøyde kunder, herunder ungdom i vekst, folk som trener mye, voksne og eldre som er opptatt av å ta et helhetlig og sunt kosttilskudd, og de som er opptatt av den fettreduserende og muskelbyggende virkningen.

  Norske Fiskeproteiner anbefales særlig for deg som ønsker å forebygge jodmangel og øke fettforbrenningen. På grunn av fiskens naturlige innhold av jod, og også fiskeproteinenes unike effekt på kroppens hvite fettceller, er Norske Fiskeproteiner et ypperlig og helhetlig kosttilskudd.

  DOSERING

  4-5 kapsler om dagen. Finn en daglig rutine og gjerne i forbindelse med måltid. Det er viktig å ta anbefalt mengde hver dag for å sørge for et jevnt inntak, og for å opprettholde effekten.

  Hver boks inneholder 160 kapsler og holder til én måneds forbruk. Kapslene kan svelges hele, eller åpnes og blandes i supper, smoothies og lignende.

  Deal selges av

  Lets Deal