Tannimplantat/erstatning

Tannimplantat/erstatning

2 500 kr
Tannimplantat inkl. undersøkelse, konsultasjon og operasjon hos Eiksmarka Tannlegesenter. Ord.: 38 000 kr. Din deal: 2 500 kr nå, 18 900 kr etter konsultasjon. Spar 16 600 kr!

Høydepunkter

>legelisten.no

Brukervilkår

>online - oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 48 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Aldersgrense: 20 år
 • Kun 15 deals tilgjengelig
 • Mer om dealen

  TANNIMPLANTAT

  Et implantat er et utmerket alternativ når nabotennene ved siden av den manglende tannen er intakt og man ønsker å få nye tenner. Det vil si at man kun forholder seg til området rundt den manglende tannen, eller når man ønsker å unngå løstenner i en helt tannløs kjeve. Et implantat er en utrolig oppdagelse i tannlegens verden og har gitt pasienten muligheten til å få tenner som sitter fast.

  Behandlingen utføres av erfarne tannleger på Eiksmarka Tannlegesenter. For din trygghets skyld er det fantastisk god garanti på arbeidet, der det er livstidsgaranti på implantat komponentene og 5 års garanti på implantat kronen. Går det ikke an å gjennomføre behandlingen etter konsultasjonen får du pengene tillbake.

  EIKSMARKA TANNLEGESENTER

  Eiksmarka tannlegesenter har som mål å levere tannhelsetjenester av høyeste kvalitet til enhver tid. Velkommen til en moderne klinikk med flott utsikt over Holmenkollen. Vi har pasienten i fokus og er oppdatert hva angår kompetanse, utstyr og lokaler.Klinikken holder til i 2 etasje, Helse og Næringsbygget på Niels Leuchs vei 99. Bygget har heis.Klinikken har ekstra kompetanse i behandling av pasienter med tannlegeskrekk og angst for tannbehandling.

  Deal selges av

  Lets Deal