Se favoritter
Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina DahlFå 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (1 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (2 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (3 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (4 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (5 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (6 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (7 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (8 av 10)Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl (9 av 10)

Få 50 % på komplett hjemmetreningsprogram til Sophie Elise og Carina Dahl

299 kr
598 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter
Tren som Sophie Elise og Carina Dahl. Nå får du tilgang til deres utstyrsfrie hjemmetreningsprogram utformet av Adrian Paul ved Optimal Trening. Hele treningsprogrammet kan utføres hjemme eller ute i friluft. Det er laget først og fremst for egenvekt, men du kan også trene med utstyr/vekter. Programmene er også designet for progresjon.
Hjemmetreningsprogram - Carina Dahl
299 kr
598 kr
Hjemmetreningsprogram - Sophie Elise
299 kr
598 kr

Høydepunkter

  • Treningsprogrammet satt opp av Adrian Paul, mangeårig PT for Sophie Elise og Carina Dahl
  • Umiddelbar og ubegrenset tilgang til treningsprogrammet ved kjøp
  • Tren utstyrsfritt med egenkroppsvekt
  • Hjemmetrening eller trening ute i friluft
  • Perfekt gave
  • PT Adrian Paul er en av Norges første coacher i Biggest Loser, verdens mest kjente slankereality
  • 4.6 av 5 stjerner på Facebook
  • Følg Optimal Trener på Instagram
  • Følg Optimal Trening på Instagram

Brukervilkår

Mer om dealen

Tren som Sophie Elise

Få tilgang til Sophie Elise sitt utstyrsfrie hjemmetreningsprogram. Hele treningsprogrammet kan utføres hjemme eller ute i friluft. Ukesplanen er basert på 3 treningsdager med progresjon over 4 uker, og kan utføres uten utstyr (evt m/strikk).

Sikre deg treningsprogrammet og få hele 50% rabatt. Programmet dedikeres til mage, rumpe, lår og armer. Programmet er tilpasset jenter i alle aldre, både nybegynnere og de med litt treningserfaring. Øvelsene er godt forklart med bilder og tekst.

Tren som Carina Dahl

Få tilgang til Carina Dahls smarte utstyrsfrie hjemmetreningsprogram. Hele treningsprogrammet kan enkelt utføres enten hjemme, på ferie eller ute i friluft. Planen er basert på 6 forskjellige økter, og kan utføres 100% utstyrsfritt. Det er 2 underkroppsøkter, 2 overkroppsøkter og 2 kardio økter.
Sikre deg treningsprogrammet nå og få hele 50% i rabatt. Programmet dedikeres til hele kroppen. Programmet er tilpasset alle aldersgrupper, både nybegynnere og de med litt treningserfaring. Øvelsene er godt forklart med videoer, bilder og tekst.

Optimal Trener - "litt hver dag" - din PT på nett

Optimal Trener er den webbaserte utgaven av Optimal Trening, Skandinavias største personlig trener senter. Deres trenere og terapeuter skal gjøre sitt ypperste for at webbasert coaching forblir personlig. Med kontinuerlig oppfølging, vil deres verktøy og kompetanse gi deg motivasjon til å få gode treningsopplevelser og varige resultater.

Optimal Trening

«Du har målene, vi har kompetansen - ingen trender, kun resultater»

Optimal Trening ble startet i 2012. Etter kun få år har Optimal Trening blitt Norges største selvstendige PT senter med opp til 20 PT´r til enhver tid.

Optimal Trening er et kompetansesenter for helhetlig helse. De er her for å gjøre deg til den beste utgaven av deg selv! Deres team består av personlige trenere, fysioterapeuter, osteopat, naprapater, akupunktør, muskelterapeut og kommunikolog. Med menneskene, lidenskapen og kunnskapen som befinner seg innenfor deres vegger, føler de seg beredt til å ta enhver utfordring og få deg i ditt livs form.


Tilbakemeldinger fra kunder:

«Beste PT senter i Oslo! Alltid like hyggelig personale, rene og ryddige lokaler. Min PT har hjulpet meg med å oppnå sykt gode resultater på kort tid og jeg føler meg som den beste utgaven av meg selv.»

«Hvis du ønsker resultater, anbefales dette stedet. Utrolig dyktig fagfolk som vet hva de snakker om.»

«Fagpersoner med stor F, fine intime lokaler.»

«Trives godt der og liker at min trener hjelper meg til og bygge meg opp og få rygg og holdning på plass.»

«Optimal Trening er et kompetansesenter utenom det vanlige. Med en WOW faktor og et miljø som driver frem en indre treningsmotivasjon, som kommer til å vise seg i utrolig bra resultater hos kundene. Innbydende, men røffe lokaler. Fantastisk utstyr og flinke trenere!»

«Tusen takk for en bra trening- Håper jeg får komme på besøk ved neste Oslo besøk!»

«Det råeste treningssenteret med de aller beste PTene. Det er ikke uten grunn at de skilter med slagordet #ingentrenderkunresultater.»

Deal selges av

Optimal Trener AS
Organisasjonsnummer: 915101054