Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelseKortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (1 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (2 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (3 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (4 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (5 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (6 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (7 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (8 av 10)Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse (9 av 10)

Kortholder i aluminium og RFID -beskyttelse

119 kr
249 kr
Kjøpte
100+
Spar
52%
Legg til deal i favoritter
Dette er en lommebok du kan ta med deg til enhver tid fordi den har en unik design som blokkerer radiosignalet fra skannere og korttyver
One-size
119 kr
249 kr
Farge
 1. Brun0
 2. Svart3
 3. Sølv5
 4. Gull4
 5. Rød8
Velg farge
Brun0
Svart3
Sølv5
Gull4
Rød8
Modell
 1. Unisex adult, Aluminium20
Velg modell
Unisex adult, Aluminium20
TilbakestillTilbakestill

Produktinfo

 • Beskytt RFID -kortet ditt (kredittkort, chip) mot potensielt tyveri av trådløst identitet ved å hindre at skannere mottar sensitiv privat informasjon.
 • Seks individuelle kortspor for enkel lagring og tilgang til kort. RFID-kortholdere er bygget med holdbare, robuste materialer.
 • Sikker beskyttelse for reise og arbeid, perfekt størrelse å ha i lommer eller lommebøker med en kompakt og tynn design.
 • Låsemekanisme forhindrer kort i å falle ut mens det er en enkel måte å få tilgang til innholdet som er sikkert sikret.

Brukervilkår

 • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
 • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Dette er en lommebok du kan ta med deg til enhver tid fordi den har en unik design som blokkerer radiosignalet fra skannere og korttyver, som holder deg og din økonomi trygge.

Den er laget av ultrabestandig og vanntett aluminium med innvendig trekkspill.

Dimensjoner: 10,7 x 7,2 x 2,0 cm

Farger: rød, svart, gull, sølv og brun.

Deal selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395