Se favoritter
Utleie av lokalet med 3-retters meny og servitører, for kun 499 per person hos Papyon! Perfekt for selskap

Utleie av lokalet med 3-retters meny og servitører, for kun 499 per person hos Papyon! Perfekt for selskap

9 790 kr
19 580 kr
Spar
50%
Legg til deal i favoritter
På utkikk etter selskapslokale med matservering? Hos Papyon får du utleie med 3-retters meny og servitør i dealen, for kun 499 per person! Papyon ligger sentralt ved Nationaltheatret.
20 personer
9 790 kr
19 580 kr
30 personer
14 970 kr
24 120 kr
40 personer
19 960 kr
28 660 kr

Høydepunkter

  • Leie av lokalet med 3-retters
  • Inkludert servitører 
  • Kun 499 per person
  • Perfekt for konfirmasjon eller andre selskaper selskap,
  • Sentralt i Oslo sentrum
  • Latinske retter, ingredienser fra Sør-Amerika
  • Kokk med over 14 års erfaring innen spansk mat
  • Kulinarisk opplevelse
  • Fokus på kvalitet
  • 4.9 stjerner på Facebook
  • 1 minutts gange fra Nationaltheatret

Brukervilkår

  • Dealen kan brukes t.o.m. 28.05.2021
  • Booking gjøres online  - Oppgi din Let’s deal-kode og antall personer
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Utleie av lokalet med 3-retteres meny og servitører inkludert!

Meny

Forett

  • Ceviche de salmon
    Limemarinert laks, leche de tigre, løk , koriander

Hovedrett

  • Carrillada
    Oksekjake i rødvinsaus, lilla potetpuré med tartufata, gulrøtter og pak choy

Dessert

  • Guanabana mousse

Papyon

 «Vi glemmer ikke at gastronomi er i stadig utvikling, og derfor blir innovasjon avgjørende. Vi jobber dag for dag for å skape et moderne, dristig og avantgarde gastronomisk tilbud, samtidig som vi opprettholder essensen i de tradisjonelle pilarene på kjøkkenet. Yucca, Grønn banan, Tamarillo, Guanabana, Lulo, Quinoa er noen produkter som vi ser på markedet i dag, og i vårt rom vil du oppdage deres smaker.»

The Chef:

Jhonny Martínez har blitt opplært hovedsakelig i spansk mat gjennom gastronomistudier i Madrid, San Sebastian, Barcelona og Sevilla. Med 14 års erfaring jobbet han på noen av de mest fremragende restaurantene i byen Sevilla, Madrid og Barcelona som sjef for Boreas Global og Chef de Cuisine i restauranten Entredos Gastrobar.

Senere flyttet han til Oslo (Norge), hvor han har jobbet i prestisjetunge restauranter og hoteller som Lysebu Hotel Restaurant, Amerikalinje Hotel og Thief Hotel.

For tiden kombinerer Jhonny Martínez sitt arbeid og opphold i Norge med studiene i Spania ved Prestigious University Basque Culinary Center.

Følg Johnny Martínez på Facebook og Instagram!

Tilbakemeldinger:

«Excellent food and service!»

«Nice atmosphere, reccomended to all!»

«Godt utvalg både på menyen og drinkene. Maten smakte helt fantastisk.»

«Heeel fantastisk mat, god service og rimelige priser! En meny av Sør-Amerikansk preg som absolutt alle burde prøve! Rett å slett utsøkt og masse forfriskende cocktails!»

Deal selges av

NEKKAR R.C RESTAURANT DRIFT - AVD. UTLEIE
Organisasjonsnummer: 925 405 388
Stortingsgata 28
0161 Oslo