Let's deal
Se favoritter
Lashlift, brow lamination eller farging av vipper og bryn hos Studio Frogner

Lashlift, brow lamination eller farging av vipper og bryn hos Studio Frogner

349 kr
690 kr
Kjøpte
10+
Spar
49%
Legg til deal i favoritter

Lashlift er den nyeste teknologien der dine naturlige vipper bøyer seg forsiktig til ønsket form. Det gir en fantastisk sving uten å rive i vippene dine og er semipermanent.

Brow lamination eller brynslaminering er perfekt for deg som ønsker mer fylde eller har brynshår som vokser til alle kanter. Dette gir et skikkelig løft til brynene.

Profesjonell farging og forming av øyenbrynene og øyenvippene. Farging gir et løft av blikket, man ser opplagt ut og dekker lyse hår. Forming av bryn utføres med pinsett og voks.

Farge og forming av vipper og bryn
349 kr
690 kr
Brynslaminering med farge
385 kr
790 kr
Vippeløft eller lashfiller med farge
445 kr
890 kr

Høydepunkter

 • Brow lamination eller brynslaminering, forvandler brynretningen og former brynene til en pen og perfekt form
 • Lashlift - lekre vipper uten sminke!
 • Kombineres med farging av vipper og bryn for et naturlig mer definert og våkent blikk
 • Minimer tiden du bruker på å sminke deg
 • Fargen av bryn og vipper sitter på i 4-6 uker
 • 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 21.05.2020
 • Booking gjøres online
 • Eller via tlf. 456 19 332
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun hos behandler Anette Wallin

Mer om dealen

Brow lamination, inkludert farge

En øyenbrynbehandling som korrigerer brynsformen ved å sette hårene på plass ved hjelp av en kjemisk løsning. Ved hjelp av en krem brytes bindingene i hårene slik at de kan manipuleres til en ny stilling. Deretter børstes brynhårene på plass og en nøytralisatorkrem påføres for å reformere bindingene til sin nye form. Til slutt tilsettes en næringsgivende olje til brynene for å fylle på fuktigheten etter den kjemiske behandlingsprosessen. Sluttresultatet er glatte, fyldige bryn som ser velstelte ut.

Lash lift, inkludert farge

Også kalt vippeløft er en unik vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippe-extensions. I det siste steget i behandlingen påføres en filler, som vil gjøre vippene ser tykkere ut. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Resultatet vil variere og avhenger av hvordan vippene dine er i utgangspunket

Farging og forming av vipper og bryn

Ved hjelp av farging av vipper og bryn vil det forsterke dine egne trekk, samtidig skape mer volum og lengdeuttrykk på dine vipper. Farging gir et løft på blikket, man ser opplagt ut og dekker grått og lyst hår på vipper og bryn. Terapeuten vil blande frem en farge tilpasset ditt ønske. Vippene blir tykkere og mørkere, så nå er det bare å legge bort mascaraen!

Velg mellom sort/blåsort for mer intens blikk eller litt svakere med mørk grått, eller naturlig uttrykk med brun/lysebrun holdbarheten er individuelt. Brynene er noe av det viktigste i ditt ansikt. De benytter farger med ulike pigmenter og de tilpasser etter ditt ønske. Forming av bryn utføres med pinsett og voks. Fargen sitter på i 4-6 uker. Man kan bade og trene uten at fargen renner av. Form av bryn gir et løft i ansiktet, og man får et våkent look!

Studio Frogner

Studio Frogner er et meget godt team som setter faglig kompetanse og fokus på kunden høyt! Lene og Helene ble kjent på makeup-skolen på Tone Lise-akademiet i 2007, og har siden da hjulpet hverandre med kunder under ferieavvikling og sykdom. 10 år senere bestemte de seg for å starte noe sammen og Studio Frogner kom til. De er begge to lidenskapelig engasjerte i faget og perfeksjonister til fingerspissene.

"Sammen er vi bedre"

Følg Studio Frogner på Facebook og Instagram for bilder og oppdateringer

Deal selges av

Anette Wallin beauty
Organisasjonsnummer: 923334521
Tostrups gate 25A
0264 Oslo
Man - Tors: 09:00 - 20:00 \ Fredag: 09:00 - 17:00 / Lørdag: etter avtale
45619332Ring