letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i SverigeOvernatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (1 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (2 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (3 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (4 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (5 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (6 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (7 av 9)Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige (8 av 9)

Overnatting for familien 2–3 netter i hytte på Marholmen i Sverige

2 995 kr
4 985 kr
Spar
40%
Legg til deal i favoritter

Marholmen er stedet for deg som vil flykte fra alt kjas og mas – en privat øy i Stockholms skjærgård med massevis av aktiviteter for både voksne og barn, kun en time fra Stockholm og Uppsala. Unn deg selv og familien et opphold med total avslapning eller full aktivitet i et herlig skjærgårdsmiljø med to-tre netter til spesialpris i Marholmens fine hytter på 70 kvadratmeter med egen vedovn og badstue. 

2 netter i hytte
2 995 kr
4 985 kr
3 netter i hytte
3 895 kr
7 080 kr

Dealen inkluderer

 • Bo i en romslig Marholm-hytte med plass til opptil 5 personer på koselige Marholmen - kun 1 times kjøretur fra Stockholm og Uppsala
 • Hver hytte har 3 soverom
 • Rengjøring inkludert
 • Hyttene har både vedovn og badstue, noe som garanterer koselige stunder
 • Hytta er selvbetjent, men som Let's deal-kunde kan du kjøpe frokost til gode priser
 • God pris også på spa-inngang for deg som Let's deal-kunde
 • Kjøp og lån sengetøy for 150 kr/person

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 20.03.2023 t.o.m. 31.05.2023
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Barnepolicy: Barn er velkomne
 • Spaets aldersgrense: 18 år
 • Åpent kjøp i 14 dager så lenge du ikke har bestilt overnatting
 • Kan ikke avbestilles etter bekreftet bestilling. Ombestilling er avhengig av tilgjengelighet

Mer om dealen

Koselig hytte med vedovn og badstue

Bo i din egen hytte og samle dine kjære for å sosialisere, eller spre deg ut for fred og ro. Hyttene har både vedovn og badstue, som varmer godt om høsten og vinteren. Som gjest i en Marholm-hytte kan du fra din egen veranda se hvordan Roslagens skjærgård endrer seg avhengig av årstid. Du ser øya bryte ut opp om våren, fylles med sommer, fargelegges om høsten og fryse om vinteren. Siden hyttene har egen husholdning er de perfekte for både en helg eller et lengre opphold i Stockholms nordlige skjærgård.

Se og gjøre

Du kan komme til Marholmen bare for å nyte et avslappende opphold eller ta med hele familien på en fantastisk utflukt i Roslagens vakre skjærgård. På Marholmen er det nok av aktiviteter for store og små; stor lekeplass med hinderløype, tilrettelagte grillplasser, vinterpingpong i naustet, guidet tur rundt på øya for både barn og voksne, skogsbading, historiske bygninger fra begynnelsen av 1900-tallet, biljard og bordtennis i hovedbygget, elektrisk lysløype på egen øy, Walking Gym med utendørs treningsstasjoner, bilfrie sykkelstier, kaldt bad med badstuer og mye mer.

Spa Mareld

Forleng oppholdet med inngang til Spa Mareld, som har en deilig dampbadstue med den strålende stjernehimmelen over, og i boblebadet har naturen tatt vare på seg selv med naturstein fra Gotland. Under oppholdet på Mareld spa har du utsikt til både strandkanten, bryggene og skjærgårdsbebyggelsen. La tankene hvile mens kroppen din skjemmes bort av en varmende tørrbadstue eller få full oppmerksomhet i et av behandlingsrommene.

Selges av

Marholmen Hotell och Konferens AB
Organisasjonsnummer: 559104-4507
Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00
0771 – 16 17 00Ring