letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
KOTAI skrellekniv 9 cmKOTAI skrellekniv 9 cm (1 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (2 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (3 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (4 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (5 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (6 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (7 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (8 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (9 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (10 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (11 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (12 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (13 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (14 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (15 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (16 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (17 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (18 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (19 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (20 av 22)KOTAI skrellekniv 9 cm (21 av 22)

KOTAI skrellekniv 9 cm

849 kr
1 906 kr
Kjøpte
8
Spar
55%
Legg til deal i favoritter

100% håndlaget KOTAI kniv, 9 cm blad. Japansk presisjon og vestlig robusthet, det beste fra begge verdenene. Paring knife er den mest brukte kniven på et kjøkken, rett etter kokkekniven. 

Produktinfo

  • Ultraskarpt japansk 440C høykarbon rustfritt stål
  • Skjult full tang
  • Svart pakkawood håndtak
  • HRC-hardhet: 60 +/-1
  • Vekt: 73g
  • Perfekt balansert
  • Rustfritt
  • Bamboo Saya (slire eller bladdeksel) følger med hver kniv
  • Livstidsgaranti

Brukervilkår

  • Frakt tilkommer
  • Leveringstid: cirka 3 arbeidsdager

Mer om produktet

Mens nesten alt på skjærebrettet kan gjøres med kokkekniven, utføres alle presise, off-the-board skjæreoppgaver med skrellekniven.

Foruten sin estetiske appell, skaper "Tsuchime" (槌目) (hamret) mønsteret små luftlommer mellom bladet og maten som kuttes. Denne forfedres japanske metoden reduserer luftmotstanden, og forhindrer dermed at mat fester seg til bladet.

KOTAIs skrellekniv er en hybrid mellom en "sheep’s foot" og en "spear tip". Bladkanten er for det meste flat, noe som gir stor presisjon og enkel skrelling, mens tuppen er litt spiss for vanskelige kjerneoppgaver.

Det 1,5 mm tynne bladet tillater presise og skarpe kutt, og knuser aldri selv den mest delikate maten for å bevare den fulle smaken.

Smidd med japansk 440C høykarbon rustfritt stål, vil KOTAI-knivens blad holde seg skarpt opptil 10 ganger lenger enn andre kniver. 440C kombinerer et høyt karboninnhold for hardhet og kantbevaring med den optimale mengden krom for korrosjonsbestandighet.

Skjult full tang - KOTAI-blader strekker seg helt til bunnen av håndtaket - for overlegen holdbarhet og balanse.


Vedlikehold

Ikke kutt på harde overflater (metall, keramikk, marmor). Bruk et skjærebrett av tre eller myk plast. Ikke kutt bein eller frossen mat. Håndvask og tørk raskt etter bruk. Ikke vask i oppvaskmaskin, ikke bløtlegg eller la ligge i en våt vask.

Selges av

KOTAI
Organisasjonsnummer: 842188484