Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel NyköpingEn natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (1 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (2 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (3 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (4 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (5 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (6 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (7 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (8 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (9 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (10 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (11 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (12 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (13 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (14 av 16)En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping (15 av 16)

En natt for 2 inkl. spa og middag på Sunlight Hotel Nyköping

1 795 kr
2 845 kr
Spar
37%
Legg til deal i favoritter

Unikt plassert i en gammel såpefabrikk, finner du Sunlight Hotel and Spa i Nyköping - kun en times reise fra Stockholm, hvor formålet er å ønske alle typer møter velkommen. Her er det 152 rom, 13 konferanserom, gokartbane, 25-meters basseng og badstue, SPA-lounge med lenestoler, bar og boblebad, et bredt utvalg av behandlinger, Sveriges største hotellgym og selvfølgelig deres restaurant og lounge Klara, hvor du kan nyte smaker med fokus på det grønne og bærekraftige og viner fra hele verden. All mat er basert på lokale råvarer valgt med omhu og hovedsakelig fra Sörmland.

Mandag til fredag for 2 personer
1 795 kr
2 845 kr
Lørdag for 2 personer
1 995 kr
2 995 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for 2 personer i dobbeltrom
 • Varmrett - kokkens valg
 • Frokost
 • Tilgang til Spa, treningsstudio og basseng

Brukervilkår

 • Tilbudet er gyldig t.o.m 21/12-2022
 • Tilbudet gjelder kun mandag–lørdag
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du booker
 • Rapporter eventuelle allergier ved bestilling (via e-post: [email protected])
 • Du kan kansellere kjøpet via Let's deal i opptil 14 dager, så lenge du ikke har reservert boende
 • Avbestilling ikke mulig etter bestilling bekreftet av hotellet. Ombestilling er avhengig av tilgjengelighet

Mer om dealen

Såpefabrikken som ble hotell

Sunlight Hotel and Spa holder til i en gammel såpefabrikk som har gjennomgått en magisk reise fra kokende industrigryte til å bli et samlingssted for kultur, avslapning og nye ideer. Gjestfriheten er basert på en varm velkomst for alle og personalet er drevet av en genuin lidenskap for å møte mennesker.

Nydelige smaker fra skog og innsjø

På restaurant Klara nyter du smaker med fokus på det grønne og bærekraftige, samt viner fra hele verden. All mat er basert på utvalgte lokale råvarer. Kjøkkenet elsker Sörmland og dets skoger og innsjøer, og hver tallerken har et Sörmland-preg. Kjøkkenpersonalet brenner for lokal mat og står selvsikkert med kokkeskoene sine i den svenske mattradisjonen. Tenk mer casual dining enn fine dining: Hos Klara vil glass og bestikk rasle og klinge.

Spa med fokus på deg og kun deg

Sunlights spaavdeling tilbyr velkomponerte ansiktsbehandlinger og har et bredt utvalg av kroppsbehandlinger. Du kan slappe av i spa-salongen og dykke ned i et av bassengene. Etterpå er det deilig å varme seg i badstuen. Drikke og andre godbiter serveres i avslapningsområdet.

Les mer her

Deal selges av

Sunlight Hotel och Spa
Organisasjonsnummer: 556342-0768
Nytorget 7
611 38 Nyköping
Incheckning från: 15:00
Utcheckning: 11:00
* Vårt SPA är stängt på söndagar
-Endast bokning via mail. Uppge Let's deal
kod vid bokning och önskat datum samt
eventuella allergier samt övriga frågor.
-Läs mer här om hotellets förebyggande
arbete och restriktioner i samband med
Covid-19.
https://www.sunlight.se/sakerhetsrutiner