Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (1 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (2 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (3 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (4 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (5 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (6 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (7 av 9)8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND (8 av 9)

8 eller 12 treningsøkter for en eller to personer med personlig trener hos The BOND

999 kr
4 000 kr
Kjøpte
10+
Spar
75%
Legg til deal i favoritter

Få kroppen din i toppform nå, med personlig trener. Tren alene eller med en venn, og velg mellom 8 eller 12 økter hos personlige trenere med lang erfaring.

En treningsøkt varer i 30 minutter! Kun 125 kr per økt! Trener bla. Kevin Melhus (proff bokser).

8 økter - 1 person
999 kr
4 000 kr
8 økter - 2 personer
1 500 kr
6 000 kr
12 økter - 1 person
1 500 kr
6 000 kr
12 økter - 2 personer
2 250 kr
9 000 kr

Høydepunkter

  • Få mer ut av treningen
  • Lær riktig teknikk og sett realistiske mål
  • Bli sterkere og kom i form!
  • En økt varer 30 minutter

Brukervilkår

  • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
  • Booking via mail: jcanpt@gmail.com - oppgi Let's deal koden
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
  • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Hvorfor personlig trener?

I dagens samfunn er vi omgitt av treningssentre og flotte tilbud om å komme i form. Mange er også flinke til å benytte seg av det, men opplever ofte liten fremgang. Dette skyldes ofte at de sjelden eller aldri varierer treningen, øker intensiteten eller pusher seg det lille ekstra.

Å melde seg inn på et senter gir ikke automatisk motivasjon, og mange gir opp fordi de har liten kunnskap om trening eller redsel for ikke å mestre. 

Et møte med personlig trener kan derfor gi stort utbytte for mange. Det kan være steget i riktig retning og som får deg i gang, tar treningen et steg videre og gir deg den motivasjonen du trenger.

Alle kan ha nytte av en personlig trener.


Personlig trener Jules Canaider 

Jules Canaider er direktør for The Bond og er tidligere styrke- og kondisjonstrener for det australske miltære. Han startet sin karriere som personlig trener allerede som 13 åring, da han begynte som svømmetrener og underviste i vannsikkerthet. De siste 20 årene har han fortsatt å forbedre sine ferdigheter, for å få det beste ut av sine kunders trening, og med dette har han satt en høy standard for The Bond.

Jules bruker sin erfaring og kunnskap om kroppen og trening, til sørge for at fasilitetene på The Bond ligger til rett for å bruke de korrekte metodene for hver enkelt person. Jules har arbeidet med at fra personer som sliter med plager/skader, til toppidrettsutøvere. Hans evne til å tilpasse treningen til hver enkelt persons forutsetninger, kombinert med hans fantastiske service og kommunikasjon med kundene, gjør han unik i treningsbransjen.

Utvilsomt en av landets aller ypperste trener, uansett hvilken nivå du er på. Han må oppleves for å forstå hvor flink han er.  


Tilbakemelding fra Kevin Melhus – Profesjonell bokser 

"The Bond leverer personlig trening til utmerket kvalitet på absolutt det aller høyeste nivå. Jeg er selv tidligere landslagsutøver og nå profesjonell bokser. Servicen er også langt over forventningene. Anbefales på det sterkeste. Enjoy!"

Deal selges av

The Bond
Organisasjonsnummer: 919 047 941
Huitfeldts Gate 19
0253 Oslo
Mandag - søndag: 06.00-22.00