Let's deal
Se favoritter
Ansiktsløft med HIFU-metoden på ansikt og hals hos Apame hud og hårklinikk

Ansiktsløft med HIFU-metoden på ansikt og hals hos Apame hud og hårklinikk

2 695 kr
7 000 kr
Kjøpte
60+
Spar
62%
Legg til deal i favoritter

Gi ansiktet og halsen et løft med Høy Intensiv Fokusert Ultralyd (HIFU), et ikke-invasivt alternativ til plastisk kirurgi som gir gode resultater!

Behandling av ansikt
2 695 kr
7 000 kr
Behandling av ansikt og hals
3 295 kr
9 000 kr

Høydepunkter

 • Hudoppstramming uten kirurgi  
 • En ny behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden
 • Et ikke-invasivt alternativ til plastisk kirurgi
 • Det er det nærmeste en kan komme ett ansiktsløft uten å gjøre ett kirurgisk inngrep
 • Apame LTD er en hud- og hårterapeut med flere års erfaring
 • Fornyer og forsterker kollagenen i huden

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.03.2020
 • Timebestilling på sms, e mail eller online booking
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Du kan ikke bruker hifu ved graviditet og amming epilepsi muskel og nervesykdom, blødningstendens, metalimplantat i område som skal behandles, pacemaker, diabetikerekreft, lav imuunforsvar
 • Du kan ikke gjennomføre behandling hvis du har tatt filler eller botox innen tre måneder før behandlingen
 • Nye fillerbehandlinger etter én måned og injeksjoner tre måneder etter HIFU-behandling
 • Det er nødvendig å bruker oppstramming serum fra Apame egen produksjon i to måneder. Serumet er 100% økologisk og herbal
 • Begrenset antall deals

Mer om dealen

HIFU-metoden

Høy Intensiv Fokusert Ultralyd (HIFU) er en ny behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden. Det er det nærmeste en kan komme et ansiktsløft uten å gjøre et kirurgisk inngrep. Med denne behandlingen kan du få en mer markert kjevelinje og strammere hals. Kinn kan få ett lite løft, samt at en kan få et løft av øyebryn.

Ultraliftbehandlingen kan også brukes på kropp. Den er effektiv på oppstramming av mage, «grevinneheng», lår og rumpe. Når huden eldes taper vi elastisitet, huden blir slapp og man føler at den henger mer. For å motvirke dette og stimulere bindevevet til å vokse og stramme seg opp kan en bruke høy intensiv ultralyd.

Hvordan virker HIFU?

Ved høyintensivert ultralyd sendes energi ned i huden og fokuseres på den dybden maskinen er innstilt på. Huden er delt inn i lag, epidermis (ytterste hudlag), dermis (mellomste hudlag) , og subcutis som er det underste hudlaget. Under subcutis har vi en bindevevshinne som kalles SMAS. Superficial Muscular Aponeurosis System. Dette er hinnen man vil behandle. Under behandlingen skjer det en intensiv varmeutvikling, 60-70 grader lokalt, som starter en oppstramming av det dype bindevevet. Det ytterste hudlaget blir ikke påvirket av denne behandlingen, men bindevevshinnen som musklene er festet i.

Metoden er FDA-godkjent for sin effektivitet for oppstramming og løft. FDA betyr Food and Drug Administration som er et amerikansk institutt som vurderer og bedømmer ulike metoder på en vitenskapelig måte. FDA godkjenning er det høyeste kvalitetsstempelet en behandlingsmetode kan ha.

Resulater

Behandlingen gir en oppstramming av bindevevshinnen som musklene er festet i. Effekten skjer gradvis, og endelig resultat sees først etter 3-6 måneder. Prosessen med nytt bindevev som skal vokse til i skadeområdet skjer langsomt. Individuelle forskjeller, alder og sykdom vil være med på å avgjøre sluttresultat. Når du kommer til behandling vil du få nøye informasjon.

For personen over 45 eller de som allerede fått slapp hud anbefales 3 behandlinger for å oppnå best resultat. Deretter skal det gjentas en gang per år etter siste behandlingen for vedlikehold.

Det tas bilder før behandling. Resultatet kommer gradvis, og du vil derfor slippe spørsmål om hva du har gjort med ansiktet ditt. Resultatet varer oftest i noen år før den naturlige aldringsprosessen settes inn igjen.

Apame

Apame er en hud og hår klinikk som startet opp i 2017 og er kvalifisert i behandling av hud og hårs daglige problemstillinger uten kirurgi eller laser. De behandler en rekke plager som akne, aknearr, strekkmerker, rynker, flekker, hårfall, hårgjenvekst. Behandlingsplanen vil være unik kun for deg. Du skal føle deg trygg hos de og de vil ta vare på dine interesser og finne en løsning for dine hud- og hårproblemer. Apameklinikken jobber med både forebygging og behandling.

Velkommen!

Deal selges av

Apame hud og hårklinikk
Organisasjonsnummer: 919 891 424
Østensjøveien 32
0667 Oslo
96759680Ring