Let's deal
Se favoritter
Online meditasjonskurs hos Lets Meditate

Online meditasjonskurs hos Lets Meditate

60 kr
129 kr
Kjøpte
7
Spar
53%
Legg til deal i favoritter

Finn roen med 1, 3 eller 6 måneder online meditasjonskurs hos Lets Meditate. 

En måned
60 kr
129 kr
Tre måneder
190 kr
387 kr
Seks måneder
350 kr
774 kr

Høydepunkter

 • Dyktig lærer med lang erfaring fra blant annet buddhistisk meditasjon i Nepal
 • Les mer om lærer Daniel Gjerde her
 • Alle kan meditere!
 • Se filmer i galleriet
 • 4.9 av 5 stjerner på Facebook
 • "Daniel er en inspirerende, kreativ og autentisk yogalærer. Jeg er yoga-instruktør selv, har vært på flere av hans timer og kost meg mye. Anbefales både til nybegynnere og de som har praktisert en stund. Alltid noe å lære og utfordre seg med. Takk Daniel"

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 23.07.2020
 • Booking gjøres online- oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hva er meditasjon

Det finnes forskjellige meditasjons-teknikker. Fokus-meditasjon hvor man trener opp sinnet til å fokusere på et objekt over lenger tid. Et objekt kan være pusten, en del av kroppen, noe i naturen. Analytisk meditasjon bruker funksjonen til sinnet og tankene å gir sinnet en retning. For eksempel å gi kjærlighet og glede til andre er sundt for sinnet siden det skaper et veinett som tenker positivt om andre, og ikke negativt om seg selv, og for å holde fokuset på et objekt, trenger men fokus-meditasjoner, så alt henger sammen.

Om Lets Meditate

Lets Meditate har en visjon om å påvirke andre til å bli gladere og lykkeligere mennesker. Det er mye fantastisk fokus på helse om dagen, alt fra bevegelse og kosthold til miljø. Det som vi ikke tar oss så mye tid til er vår mentale helse, som i bunn og grunn er det aller viktigste for å skape en glad hverdag. Vi leter hele tiden utenfor oss selv etter gleder i form av trening, jobb, forskjellige tilfredsstillelser av sansene, men ingen av disse objektene er varige. Kroppen forandrer seg, og når sjokoladen er spist opp vil vi ha mer for å beholde eller kjenne mer glede.

Kvaliteter som FOKUS, BEVISSTHET, GLEDE, REDSEL, ANGST, DEPRESJON er som en muskel. Den du trener, mater og gir oppmerksomhet er den som blir sterkest og mest tilgjengelig. Gjennom guided meditasjon får du verktøyene til å styrke de “riktige” musklene, og slappe av i de du ikke trenger så ofte.

Meditasjon er simplere enn det du forestiller deg. ALLE kan meditere uansett hvor utilgjengelig det kan kjennes ut i starten, utfordringen ligger i å gjenkjenne dette. Meditasjon handler ikke om å forstå teknikker og teori på et intellektuelt plan (selv om vi ofte må bruke den kvaliteten først for å skape forståelse og la sinnet og tankene bli “lurt” til å se at dette er en god ide), men om å oppdage gjennom praksis, gjennom å prøve og feile, gjennom å være modig nok til å tørre uten å la ideer som “jeg forstår ikke”, “jeg gjør det feil”, andre klarer dette bedre” ta kontrollen, for de er kun illusjoner i sinnet ditt. De eksisterer ikke, du skal lære å ta kontrollen selv og dette gjør vi med en myk, forståelsesfull og kjærlig tilnærming. 

Les mer og følg Lets Meditate på Facebook og Instagram.

Deal selges av

Lets meditate
Organisasjonsnummer: 992 227 516
Bjerregaards gate 32
0172 Oslo
Etter avtale
95799216Ring