Let's deal
Se favoritter
Vitaminterapi og booster shots hos Vitality Oslo

Vitaminterapi og booster shots hos Vitality Oslo

1 199 kr
1 750 kr
Kjøpte
7
Spar
31%
Legg til deal i favoritter

Føler du deg slapp, jetlagged, syk eller bakfull? Prøv IV Vitaminterapi og Booster Shots på en av klinikken til Vitality Oslo eller hjemme. Behandlingen gir kroppen D-vitaminer for et halvt år! 

Energidrypp
1 199 kr
1 750 kr
Detoxdrypp
1 199 kr
1 750 kr
Sommerboost pakke
4 350 kr
5 850 kr
To energidrypp, én detoxdrypp og én vitamin D injeksjon
Stor sommerboost pakke
6 850 kr
9 350 kr
Tre energidrypp, to detoxdrypp og én vitamin D injeksjon

Høydepunkter

 • Vitaminer og mineraler intravenøst
 • Gir kroppen D-vitaminer for et halvt år – invester i din egen helse!
 • Gir kroppen god væskebalanse og en rask energi-boost
 • Styrker immunforsvaret
 • Kan også minske stress
 • Den nye trenden innen skjønnhetsbehandlinger
 • Prøv på klinikken eller hjemme
 • Utføres av kosmetisk sykepleier
 • Behandlingstid: 30-45 minutter

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.08.2019
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking og vis koden ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Ønsker du hjemmebesøk kommer et tillegg på 250 kr

Mer om dealen

Som et ledd for å bedre kroppens helsetilstand er det perfekt med en intravenøs vitaminbehandling! Athena Sundt er en ung og flink sykepleier som har jobbet med intravenøs vitaminterapi både i Oslo og London.

Hensikten med intravenøst påfyll av vitaminer og mineraler er blant annet å gi kroppen god væskebalanse, gi en rask energi-boost og styrke immunforsvaret. Dette er også en metode som kan vedlikeholde god helse og velvære i tillegg til å minske stress. Behandlingen kan også forebygge trøtthet, jet lag og du kan bli raskere frisk etter sykdom som forkjølelse.

Når du får vitaminer intravenøst så får du disse rett inn i blodstrømmen, som igjen gir maksimal effekt. Kroppen har mulighet til å absorbere 99 prosent av vitaminene som kommer intravenøst, i motsetning til rundt 8 prosent via tablett. Når du tar en vitamin-tablett må den gå gjennom magen før den absorberes. 

Vitality Oslo

Vitality Oslo er tilbyr vitamindråper og injeksjoner hjemme, på kontoret eller hos klinikken på Bislett. Vitality Oslo ble grunnlagt av Athena Sundt med støtte og veiledning fra kvalifisert lege, i 2018. Athena er utdannet kosmetisk sykepleier, med en stor lidenskap for helse og ernæring. Hun har jobbet hos anerkjente klinikker i London hvor hun har spesialisert seg innen intravenøse vitaminer. I London opplevde hun de utrolige resultatene IV-behandlingen hadde på klienter og så muligheten for å introdusere denne typen velværebehandling i Norge.

Athena mener at om man kan skal oppnå ytre skjønnhet, må man først sikre indre velvære. Athena skreddersyr IV-terapi etter dine behov, fra energi-boost til styrking av immunforsvaret, og generelt vedlikehold av god helse og velvære.

Les mer og følg Vitality Oslo på Facebook og Instagram.

"Fikk helt fantastisk service hjemme, når jeg var for dårlig til å dra ut. Min første gang med IV-drip men Athena var utrolig profesjonell og det fantes ikke ukomfortabelt. Det var raskt, hyggelig og jeg følte meg 100x bedre når jeg var ferdig. Fantastisk kjapp løsning for en som ikke orker å vente på at omgangssyken skal bli over"

Bislet Bad
0167 Oslo
Etter avtale
96044008Ring
Første etasje, inngang fra Hjalmar Larsens gate.

Book time per e-post eller telefon.