Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic ClinicPermanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (1 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (2 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (3 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (4 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (5 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (6 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (7 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (8 av 10)Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic (9 av 10)

Permanent fettfjerning med lipolaser hos AM Esthetic Clinic

199 kr
1 050 kr
4,8
(9)
Kjøpte
250+
Spar
81%
Legg til deal i favoritter

Innovativ og fettreduserende lipolaser utført av profesjonelle fagfolk hos AM Esthetic Clinic på Brynseng.

1 behandling
199 kr
1 050 kr
3 behandlinger
799 kr
3 150 kr
6 behandlinger
1 575 kr
6 300 kr
9 behandlinger
2 290 kr
9 450 kr

Høydepunkter

 • Fettreduserende behandling
 • Kun 199,- per behandling
 • Lang erfaring i bransjen
 • Hyggelig og imøtekommende personale som yter topp service for sine kunder
 • 5 stjerner på Facebook!
 • Følg AM Esthetic Clinic på Instagram
 • Gratis parkering
 • Kun 3 minutter unna Brynseng T-bane  

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig i 30 dager fra kjøp
 • Timebestilling gjøres online
 • Oppgi Let's deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Gjelder kun nye kunder hos klinikken

Mer om dealen

Lipolaser

Laseren trenger gjennom laget av fett som lager fett fra adipocytter (fettceller) passerer inn i det mellomliggende vevet og blir eliminert naturlig av kroppen.

Behandlingen varer i 25 minutter på ett område og det anbefales en behandling ukentlig i  8-10 uker. LipoLaser er beskrevet som laserassistert lipolyse (nedbryting av lagret fett i fettceller) eller ikke-kirurgisk fettsuging. Den kan brukes på midjen, buken (midt og nedre), rygg (øvre, midtre, nedre), rumpe, lår, armer og underarmer.


AM Esthetic Clinic

AM Esthetic Clinic er et ansikts- og kroppspleiesenter som tilbyr skreddersydde behandlinger til sine kunder. Med vitenskap, teknologi og høy fagkunnskap er deres profesjonelle behandleres lidenskap å bidra til at kundene oppnår en økt selvfølelse. Klinikken holder til i trivelige lokaler i på Bryn, tre minutter unna T-bane Brynseng.

Følg AM Esthetic Clinic på Facebook og Instagram.


Tilbakemeldinger fra kunder

«Jeg kommer gjerne tilbake! Så flott å oppdage dere gjennom Let’s deal. Jeg jobber rett ved, så dere ser meg garantert igjen»

«Topp service og behandlingen virker og hun lover kun det hun klarer. Ærlig og engasjert. Vært kunde i flere år. Tatt alt fra laser til hudpleie!»

«Super service og fantastiske priser. Flott med egen kundeklubb hvor jeg får tilbake penger for hver behandling»

«De er serviceinnstilte og hyggelige ansatte! Super kundebehandling, og raske til å svare på mail. Anbefaler de på det sterkeste»

«Jeg er veldig fornøyd med dem god service og veldig bra pris jeg tror man kan ikke finne hele Oslo sånn billige tilbud!!»

«Gleder meg alltid til å komme tilbake hit! Så hyggelige ansatte og god stemning. Utrolig fornøyd med både vippe og neglebehandling!»

«Har prøvd flere behandlinger her, god atmosfære, vennlig, serviceinnstilt og flink betjening. Når en behandling er ferdig, ender jeg alltid opp med å bestille noe nytt.»

Deal selges av

AM Esthetic Clinic
Organisasjonsnummer: 921 416 032
Brynsveien 3B
0667 Oslo
Mandag til fredag: 09.30 - 19.30, Lørdag: 10.00 - 16.00
22227020 / 46962088Ring
Timebestilling gjøres på tlf, e-post eller online – oppgi Let's deal-kode