Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Medisinsk injeksjon i ett, to eller tre områder hos etablerte ColosseumklinikkenMedisinsk injeksjon i ett, to eller tre områder hos etablerte Colosseumklinikken (1 av 2)

Medisinsk injeksjon i ett, to eller tre områder hos etablerte Colosseumklinikken

1 240 kr
2 489 kr
4,0
(3)
Kjøpte
80+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Muskelspenninger i panne og omkring øynene signalerer stress, bekymring, aldring og manglende overskudd. Med medisinsk injeksjon slapper de mimiske musklene mer av, samtidig som huden blir glattere – og man får et mer imøtekommende og yngre uttrykk.

1 område
1 240 kr
2 489 kr
Injeksjon med legemiddel
2 områder
2 340 kr
4 238 kr
Injeksjon med legemiddel
3 områder
2 599 kr
5 489 kr
Injeksjon med legemiddel

Høydepunkter

 • Reduser eller forebygg tegn på aldring med medisinsk injeksjon
 • Reduserer spenningene
 • Trygge omgivelser
 • Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen
 • Utføres av deres kosmetisk medisinske sykepleier
 • Eksklusiv og anerkjent klinikk sentralt på Majorstuen
 • Les mer om klinikken her
 • 5 av 5 stjerner på Facebook

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 13.09.2022 t.o.m. 31.12.2022
 • Gjelder kun botulinumtoxin type A
 • Timebestilling gjøres på tlf. – oppgi Let's deal-kode
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Medisinsk injeksjon

Injeksjonene inneholder botulinumtoxin type A, som blokkerer nerveimpulsene til musklene. Dette forhindrer sammentrekning av de musklene som forårsaker rynker, og dermed blir den overliggende huden glatt. Best resultat oppnås ved behandling av rynker som kommer til syne ved ansiktsmimikk. 

Fremgangsmåte

Behandlingen består av en injeksjon med engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Dette hindrer musklene i å trekke seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Dette er en enkel behandling hvor du rett etterpå kan dra tilbake på jobb eller andre daglig gjøremål.

Områder som behandles er glabella (sinnarynken mellom øyenbrynene), øyne (kråketær), panne, tanngnissing, spenningshodepine og migrene. Resultatene avhenger av at riktig mengde stoff sprøytes inn på rett plass.

Ved rynker som er dype og fremtredende også når man er avslappet, vil det ofte være behov for tilleggsbehandling med en filler (Juvéderm). Filler kan for eksempel brukes til å skape fyldigere lepper, jevne ut folden som går fra nesen til munnviken, glatte ut smårynkene som mange etter hvert får rundt munnen. Du skal kunne gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.


Colosseumklinikken Medisinske Senter 

Colosseumklinikken Medisinske Senter AS dekker et bredt spekter av medisinske og helsefaglige tjenester. De jobber tverrfaglig sammen for å bidra til at du får best mulig behandling. Ved å ha alle eksperter under samme tak, kan de lettere arbeide med en tydelig rød tråd, ha bedre oppfølging og ha total oversikt over din helse.

Fordelen ved å dele på de faglige styrkene til hverandre, er at du som pasient er i trygge hender hos Colosseumklinikken Medisinske Senter. De tar alle dine plager og lidelser på alvor, du skal ikke bli kastet rundt til forskjellige sentere og eksperter. Les mer her!

Deal selges av

COLOSSEUM KLINIKKEN
Organisasjonsnummer: 914 491 908
Sørkedalsveien 10c
0369 Oslo
Mandag til fredag: 08:00-16:00