Se favoritter
Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty HubVelg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (1 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (2 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (3 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (4 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (5 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (6 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (7 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (8 av 10)Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub (9 av 10)

Velg mellom faceframing, keratinbehandling og brynslaminering hos The Beauty Hub

450 kr
900 kr
Kjøpte
10+
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Besøk The Beauty Hub for litt ekstra luksus i hverdagen. Her har de samlet kvalitet, erfaring og kunnskap innen skjønnhetsbransjen i samme hus. De er stolte av sin unike "vibe" med fokus på grønne planter, sterke farger og trendy musikk.

Brynslaminering
450 kr
900 kr
Faceframing
1 499 kr
2 585 kr
Keratinbehandling (kort lengde)
1 500 kr
2 000 kr
Keratinbehandling (medium lengde)
2 500 kr
3 000 kr
Keratinbehandling (langt hår)
3 000 kr
3 500 kr
Keratinbehandling (ekstra langt hår)
4 000 kr
4 500 kr

Høydepunkter

 • Brynslaminering
 • Keratin
 • Face framing
 • Sentralt i Oslo (Storgata 53)

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 08.09.2021 t.o.m. 15.12.2021
 • Booking gjøres online eller tlf 929 76 644
 • Dealen kan brukes mellom kl. 10-18 man-fre, og lørdager etter avtale
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Brynslaminerin

En populær behandling for å skape "buskete bryn-looken" eller korrigering av uregjerlige brynshår. Farging og voksing av bryn inkludert.


Keratin

Dette er den brasilianske hemmeligheten bak slett og pent hår. Bli kvitt krusene og det gjenstridige håret en gang for alle. Brasiliansk nanokeratin gir deg drømmehåret, uten giftstoffer.

Prisen varierer med tanke på hårlengde og tidsbruk. Ring eller send oss bilde for konsultasjon.


Faceframing

Den siste innen hårtrenden med lyse striper i front for å ramme inn ansiktet. En perfekt behandling for å freshe opp gamle striper, men samtidig skåne håret. Inkluderer glossing.


Om The Beauty Hub

The Beauty Hub har samlet kvalitet, erfaring og kunnskap innen skjønnhetsbransjen i samme hus. Vi har en helt unik vibe med grønne omgivelser og tøff musikk i salongen. Vi gleder oss til å treffe deg!

Vårt fokus er å tilby et bredt utvalg av behandlinger og produkter i vår skjønnhetssalong. Vi tilbyr alt innen vippe- og brynsbehandlinger, ansiktspleie, frisering, keratinbehandling, voksing, negler, styling, hudpleie, massasje og sminke!

Vi er stolte over å føre eksklusive merker som HD Brows, Nouveau Lashes, Nashi, Esthemax og Inglot! Vi tilbyr både behandlinger og kurs innen flere av merkene.

I tillegg til behandlingene som er oppført her tilbyr vi kosmetiske behandlinger etter forespørsel.

Vi holder til midt i Hub 'en av Oslo sentrum, Storgata 53 som ligger i bydel Grünerløkka. Trikkestoppet Nybrua er rett utenfor salongen, og ellers er det ca. 10 minutters gange fra Jernbanetorget, hvor du finner både tog, t-bane og bussterminalen. I tillegg finnes det parkeringsmuligheter i parkeringsanlegget til Anker Næring.

Deal selges av

THE BEAUTY HUB
Organisasjonsnummer: 825767592
Storgata 53f
0182 OSLO
10-18 man-fre