Let's deal
Se favoritter
90 min Sør-Koreansk ansikstbehandling hos Pusterom Hudpleie

90 min Sør-Koreansk ansikstbehandling hos Pusterom Hudpleie

899 kr
1 890 kr
Kjøpte
3
Spar
52%
Legg til deal i favoritter

Bruk av hudpleie i Korea kan spores flere hundre år tilbake i tid, hvor de brukte planter, urter og mat til å behandle og fukte huden. I dag ligger Sør-Korea langt foran resten av verden i utviklingen av innovativ hudpleie, og det er i dag et av landets viktigste eksportområder. Koreansk hudpleie har gjennom generasjoner fokusert på naturlige og skånsomme ingredienser hentet fra naturen. Produktene til Pusterom Hudpleie er håndplukkede fra ledende merker innen koreansk innovativ hudpleie.

Høydepunkter

 • Spa ansiktsbehandling innen K-beauty
 • Noe av det beste og mest innovative innen kosmetikkverden
 • Sunn og glødende hud
 • Kast deg på trenden nå
 • 5 av 5 stjerner på Facebook
 • Følg dem på Facebook og Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 29.02.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Ansiktsbehandling, Naturens Hemmelighet

Behandlingen, kalt Naturens Hemmelighet, er en svært eksklusiv spa-ansiktsbehandling av ypperste kvalitet innen K-Beauty!

Hudpleier skreddersyr en Sør-koreansk ansiktsbehandling for akkurat din hudtype/hudtilstand, hvor de deler inn ansiktet/decoltè inn i flere hudsoner med ulike masker/serum/essenser der etter. Rens i flere omganger, skrubb, utklemming av hudorm/urenheter, diamantslip, ansiktsmasker, øyemaske, lippemaske, vapozom damp, essenser, flere ulike serum, dagkrem, øyekrem, og aromamassasje av nakke, decoltè og ansikt/hodebunn. Ønsker du det beste for huden din, og har en forkjærlighet for koreansk hudpleie er dette behandlingen for deg.

Pusterom Hudpleie

La kropp og sjel få en velfortjent pause i hverdagen. Hos Pusterom Hudpleie er det du som står i sentrum, og de vil gjøre alt de kan for at du skal ha en positiv opplevelse. Les mer om Pusterom Hudpleie her!

Velkommen!

Kundeomtaler

«Veeldig koselig og fin salong med utrolig serviceinnstilte og fantastisk flinke hudpleiere. Fin atmosfære og det gir deg virkelig sjansen til å senke skuldrene og du får et avslappende pusterom i en hektisk hverdag. Anbefales på det sterkeste til alle som er i Kristiansand!»

«Helt fantastisk opplevelse!»

«Tusen takk for en fantastisk «Honning Dronning ansiktsbehandling», det var helt nydelig! Med fine og innbydende lokaler og en dyktig hudpleier slik som Louise er så kan det ikke bli annet enn fabelaktig!»

«Veldig fornøyd. Blir nok til og dra der igjen neste gang.»

«Kjempe fin og koselig salong med dyktige hudpleiere i hjerte av posebyen. Kjempe fornøyd med behandlingen jeg fikk.»

«Kjempe fin salong og flinke jenter! Super fornøyd med behandlingen. Deilig og avslappende. Anbefaler på det sterkeste, og kommer garantert tilbake.»

Deal selges av

Pusterom hudpleie
Organisasjonsnummer: 922 642 478
Kristian IV gate 67
4614 Kristiansand
Etter avtale