letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Uttrekkbart kjøleskapsstativ organisatorUttrekkbart kjøleskapsstativ organisator (1 av 5)Uttrekkbart kjøleskapsstativ organisator (2 av 5)Uttrekkbart kjøleskapsstativ organisator (3 av 5)Uttrekkbart kjøleskapsstativ organisator (4 av 5)

Uttrekkbart kjøleskapsstativ organisator

249 kr
449 kr
Kjøpte
1
Spar
45%
Legg til deal i favoritter

Uttrekkbar kjøleskaps-oppbevaringsstativ + Holder for opphengbare poser med glidelås. 

Produktinfo

  • Materiale: ABS-plast
  • Størrelse: 25x19x6 cm
  • Farge: Hvit

Brukervilkår

  • Frakt kommer i tillegg
  • Leveringstid: cirka 18 arbeidsdager

Mer om produktet

ENKEL OPPBEVARING:

Etter bruk av det hengende oppbevaringsstativet, vil ikke kjøleskapet bli rotete, og eventuelle måltider kan oppbevares hver for seg. Ikke la glidelåsposer rote til kjøleskapet ditt lengre.

UNIKT DESIGN:

Oppbevaringsbraketten med den uttrekkbare skuffen til kjøleskapet har et unikt design, med et veldig smidig skyv. Skyv ut utvidelsessporet og enkelt bla gjennom for å finne gjenstandene du ser etter.

HOLDBARHET:

Kjøleskap med uttrekkbart oppbevaringsstativ er laget av miljøvennlig ABS-plast. Slitasjebestandig og kan holde tung vekt.

EFFEKTIV BRUK AV KJØLESKAPET:

Kjøleskapsstativet bruker effektivt hengslene i den øvre delen av kjøleskapet for å oppbevare maten i lengre tid. Det beste kjøkkenet, kjøleskapet, fryseren og organisatoren under samme skap.

BRUKSOMRÅDE:

Glideskinnebrakett med glidelåsoppbevaringsposer kan hjelpe deg med å lagre mat, krydder, frukt, te, grønnsaker, etc. Egnet for klimaanlegg, skap, kjøkkenbenkeplater, etc.

Selges av

Just Dealz
Organisasjonsnummer: 2102044