Let's deal
Se favoritter
MesoGold Glow ansiktsbehandlinger

MesoGold Glow ansiktsbehandlinger

1 249 kr
2 490 kr
Kjøpte
1
Spar
50%
Legg til deal i favoritter

Velg mellom fantastisk ansiktsbehandlinger med MesoGold Glow hos Beauty Corner i Oslo.

Skinrepair
1 249 kr
2 490 kr
Anti- Age Cocktail
1 299 kr
2 590 kr
Whitening
1 499 kr
2 990 kr

Høydepunkter

 • Jevner ut huden og motvirker ujevnheter
 • Den kraftige kombinasjonen av antioksidanter motvirker aldringstegn og pigmentering
 • Fin behandling mot akne-arr og er beskyttende mot HEV stråling
 • Etterlater huden med et friskere og strammere

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.10.2019
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Velg mellom disse behandlingene

 • Whitening

En antioksidant-miks som jobber med å jevner ut huden og motvirke ujevnheter. Etterlater huden med ny glød .

 • Skinrepair Coctail

Dette er et kraftig konsentrat som booster, revitaliserer og fukter huden. Perfekt til sliten hud som trenger en skikkelig vitaminboost. Gir også et umiddelbart løft. De Aktive ingrediensene bidrar til øke elastisitet, motvirker rynker og mimikklinjer .

 • Anti-age cocktail

Aktivt konsentrat med kombinasjon av gode ingredienser som motvirker aldringstegn, jevner ut linjer og booster huden for en fuktig , jevn og rivalitisert hud 

Mesoterapi

Mesoterapi brukes for å behandle tørr, slapp og uelastisk hud og reduserer pigmentflekker, rynker, ujevn hud, solskader og akne-arr. Denne type behandling kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. De vanligste områdene som behandles er ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir små, lette stikk i hudens overflate. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygging av kollagen. Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalansensen gjenetableres. Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandling. Det anbefales å gjennomføre minimum tre behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller dersom det er en kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger eller med betennelse i huden. Like etter behandlingen er huden rød, og man bør ta høyde for at rødheten kan vedvare 2-3 dager, og du kan få små blåmerker samt noe lett hevelse.

Hvis du har sensitiv hud, kan helingprosessen ta noe lengre tid. Du kan fint bruke mineralsminke til å dekke dette, spør oss hva vi anbefaler etter behandling. Du kan være i lett sportslig aktivitet også på behandlingsdagen.

Beauty Corner Oslo

Hudpleiesalong som driver med alt innen hudpleie, kroppspleie, fotpleie, negler, vippeextension, permanent make-up og hårfjerning. Salongen ligger i samme lokale som Brun og Blid. 

Velkommen!

Deal selges av

Beautycorner Oslo
Organisasjonsnummer: 913837037
Trondheimsveien 391
0953 Oslo
98242383Ring