Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmarkOvernatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (1 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (2 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (3 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (4 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (5 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (6 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (7 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (8 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (9 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (10 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (11 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (12 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (13 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (14 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (15 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (16 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (17 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (18 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (19 av 21)Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark (20 av 21)

Overnatting for 2 i en glassiglo i Jokkmokks villmark

4 300 kr
7 679 kr
Spar
44%
Legg til deal i favoritter

Ta en timeout fra hverdagen og opplev naturen på nært hold i Sveriges mest fascinerende naturmiljøer. Her bor du i en glasshytte med utsikt over Jokkmokks villmark. Tilbudet inkluderer frokost og middag samt transfer med scooter, båt eller bil. 

Overnatting for 2 i Glass Luxury Suite
4 300 kr
7 679 kr
Overnatting for 2 i Glass Luxury Suite, frokost, middag og transfer
6 995 kr
10 875 kr

Dealen inkluderer

 • Overnatting for to i Glass Luxury-suite
 • Frokost
 • Middag tilberedt og servert av en kokk som kommer til anledningen
 • Transfer med scooter, båt eller bil
 • En flaske musserende vin (alkoholfri) den første natten av oppholdet

Brukervilkår

 • Dealen er gyldig t.o.m. 31. mars 2023
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder
 • Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i dealen. Oppgi Let's deal-koden når du bestiller
 • Barnepolicy: Ta kontakt med hotellet/reisebyrået for å se hva som gjelder for akkurat din familie
 • Hvis du kjøper alternativet uten transfer, må du gi beskjed til hotellet om ankomsttiden din
 • Du kan angre kjøpet i opptil 14 dager
 • Gratis avbestilling
 • Avbestilling eller ombestilling er ikke mulig etter reservert overnatting

Mer om dealen

Peace & Quiet Hotel

På Peace & Quiet Hotel bor du tilbaketrukket i en luksuriøs glassiglo. Her får du en uforglemmelig opplevelse av Jokkmokk, hvor landskap, dyreliv og samisk livsstil kombineres i ett eventyr. Eventyret ditt begynner med at du får kjøre snøscooter, hundeslede eller båt, da dette er det eneste transportmiddelet som kan ta deg ut til denne magiske naturen.

Boligene er inspirert av samisk kultur og har store glassvinduer som gir en magisk utsikt over naturen som omgir deg. Fullfør opplevelsen med et isbad, sedertrebad, massasje, yoga med meditasjon på is, og hvis du er heldig, vil du oppleve naturfenomenet nordlyset.

Her kan du også oppleve lappisk mat på The Lodge, som serverer retter tilberedt med bærekraftige råvarer inspirert av samisk mat. Frokosten serveres à la carte og inkluderer saltet reinsdyrkjøtt, kremet fjellkyoghurt og multebær. Lunsj og middag tilberedes over bål ute.

Deal selges av

Njannja Solar AB, Peace & Quiet Hotel
Organisasjonsnummer: 559280-7936
Klockarvägen
962 32 Jokkmokk