Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i HolmenkollenÈn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (1 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (2 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (3 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (4 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (5 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (6 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (7 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (8 av 10)Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen (9 av 10)

Èn til ti billetter til Roseslottet. En storslått kunstinstallasjon i Holmenkollen

110 kr
160 kr
5,0
(40)
Kjøpte
1600+
Spar
31%
Legg til deal i favoritter

Roseslottet er en utendørs kunstinstallasjon på taket av Oslo, der store og små kan lære av historien fra andre verdenskrig, sette nåtiden i perspektiv - og se mot fremtiden. Ta med deg kjæresten, vennegjengen eller familien på en kunstutstilling utenom det vanlige, i fantastiske omgivelser på Frognerseteren.

En person
110 kr
160 kr
To personer
220 kr
320 kr
Fire personer
440 kr
640 kr
Seks personer
660 kr
960 kr
Åtte personer
880 kr
1 280 kr
Ti personer
1 100 kr
1 600 kr

Høydepunkter

  • Over 100 monumentale malerier og installasjoner som omhandler 2.verdenskrig, okkupasjonen, demokrati, fred og frihet
  • En sansearena som også inneholder geometri og lydinstallasjoner.
  • En opplevelse for hele familien
  • Les mer og se flere bilder på Facebook og Instagram

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 03.05.2022 t.o.m. 10.08.2022
  • Dette tilbudet gjelder for inngangsbillett til Roseslottet på ukedager mandag til fredag kl 10-19, kan ikke brukes lørdag/søndag
  • Booking må gjøres minimum 48 timer før, og gjøres via mail: info@roseslottet.no. Oppgi Let's deal-kode i bookingen
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder

Mer om dealen

Roseslottet

Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft.

Da Roseslottet åpnet for publikum i 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Vi ønsker å fortelle historien om krigen uten å demonisere eller glorifisere, sentralt i fortellingen står individet og dets valg. Vi berører både kjente og mindre kjente sider ved okkupasjonen: krigsfangenes lidelser, de ukjente enkelt-individene, hverdagslivet, krigsseilernes drama og motstandskampene i sør og nord. Forfølgelsen av de norske jødene får også stor oppmerksomhet.

Roseslottet står ut året 2025.


En opplevelse for alle 

Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk landskap som vil gi næring til sanser, fornuft og hjerte.

Vi kaller det en sansearena for hele mennesket.

Når man går inn gjennom porten til Roseslottet befinner man seg i en kunstpark som er 75 m i diameter og med en borgmur av monumental-malerier. Foran deg ligger en 250 meter lang vei formet som en spiral. Veien markerer en historisk vandring fra antikken til nåtiden og slutter ved en visjon av fremtiden.

Kunstnerisk ansvarlige for prosjektet er brødrene Eimund Sand og Vebjørn Sand. På stedet der Roseslottet står, kunne man vinteren 1997/98 oppleve Trollslottet, og det var også her Keplerstjernen ble tent til 2000- års markeringen. Roseslottet har en egen scene med et konsertprogram, utviklet av musikalsk ansvarlig Martin Romberg.

 

Deal selges av

Stiftelsen Roseslottet 2020
Organisasjonsnummer: 921 540 523
Frognerseteren stasjon
0791 Oslo
Etter avtale