Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelverOvernatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (1 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (2 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (3 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (4 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (5 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (6 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (7 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (8 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (9 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (10 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (11 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (12 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (13 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (14 av 16)Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver (15 av 16)

Overnatting og actionfylt rafting i Sjoa – en av Europas beste raftingelver

995 kr
2 040 kr
Kjøpte
50+
Spar
51%
Legg til deal i favoritter

Ta med venner og familie på en unik opplevelse i Sjoa. Denne actionfylte aktivitetspakken inkluderer dagstur rafting i Sjoa med lunsj servert på tur, og to overnattinger i lavvo eller gapahuk med frokost inkludert.

1 person
995 kr
2 040 kr
2 personer
1 990 kr
4 080 kr
4 personer
3 980 kr
8 160 kr
6 personer
5 970 kr
12 240 kr
8 personer
7 960 kr
16 320 kr

Høydepunkter

 • Rafting i verdenskjente Sjoa
 • To overnattinger i lavvo eller gapahuk med frokost inkludert
 • Mulighet for å oppgradere til rom innendørs med eget bad
 • Mulighet for middag på kvelden
 • Mulighet for flere aktiviteter til redusert pris
 • 4.7 av 5 stjerner på Google
 • 5 av 5 stjerner på  Facebook

Brukervilkår

 • Gyldig i perioden 6/5 – 24/6 og 15/8 –
  25/9
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s Deal-kode
 • Tillegg bestilles direkte til [email protected]
 • Ta med din Let's Deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Aldersgrense 15 år
 • Dealen gjelder ikke for allerede bestilte turer

Mer om dealen

Rafting

Heidal Rafting er et av Norges største raftingselskap. De ble etablert i 1992 og har Sjoa som base. Dette er en av de beste elvene i Nord-Europa for rafting og elvesport – og definitivt stedet for å oppleve rafting på sitt beste.

Heidal Rafting tilbyr også andre aktiviteter som juving, elvebrett og tauaktiviteter. Det fokuseres på sikkerhet, topp utstyr og god service fra du tar kontakt til du er hjemme fra turen.

Deal

Denne dealen gir deg muligheten for en raftingopplevelse med overnatting i lavvo eller gapahuk i Sjoa. Det er mulighet for oppgradering til hytter eller rom med bad, ta kontakt med Heidal Rafting for pris. En varm lunsj på raftingturen er inkludert. Du får også frokost hver morgen. Ta med vennegjengen eller familien på en uforglemmelig opplevelse med Heidal Rafting på Sjoa. Ta kontakt om dere ønsker å kjøpe tilleggsprodukter.

Dagstur Rafting

Dette er turen som har gjort rafting i Sjoa populært og kjent. Det er en normaltur som passer for de aller fleste. Midtveis serverer vi lunsj ved elvebredden. Heidal Rafting stiller med nødvendig sikkerhetsutstyr og transport til og fra elva. Aldersgrense: 15 år.

Reisemåte

 • Bil: ca. 4 timer med bil fra Oslo til Sjoa. ca. 3,5 timer med bil fra Tr.heim til Sjoa. Kjør E6 til Sjoa, ta FV 257 mot Randsverk. Kjør ca 1 km og ta av mot høyre til Heidal Rafting. Deretter er det skiltet de siste hundre metrene.
 • Tog til Otta: 10 km fra Otta til Sjoa. På bestilling kan vi hente gjester. 
 • Buss til Sjoa: Gudbrandsdalsekspressen stopper v / E6, 1,5 km fra Heidal Rafting

Tilbakemeldinger -hentet fra Facebook

«Veldig gøy dag med familien og gode venner. Supert opplegg»

«Alltid like gøy å være med Heidal rafting på Sjoa!»

«Amazing guides and a nice experience. I would love to go here again next summer!»

«Spectacular adventure, professional guides and amazing nature! It was my first rafting tour, but not the last!!»

«What a fantastic experience! We were a family of 7 from Malta and we all loved it. Our guides were really awesome too. Thank you.»

Deal selges av

Explore Sjoa
Organisasjonsnummer: 926 695 460
Åmotsvegen 79
2670 Otta
612 36 037Ring