Se favoritter
Supertilbud på hårfjerning med laser!Supertilbud på hårfjerning med laser! (1 av 6)Supertilbud på hårfjerning med laser! (2 av 6)Supertilbud på hårfjerning med laser! (3 av 6)Supertilbud på hårfjerning med laser! (4 av 6)Supertilbud på hårfjerning med laser! (5 av 6)

Supertilbud på hårfjerning med laser!

599 kr
1 990 kr
Kjøpte
3
Spar
70%
Legg til deal i favoritter

Hårfjerning med laser er en av de mest effektive behandlingene for å permanent fjerne, eller i det minste redusere uønsket hårvekst på en tilnærmet smertefri og trygg måte. Behandlingen utføres av sertifisert laserspesialist.

Hårfjerning med laser hake og overleppe
890 kr
2 900 kr
Hårfjerning med laser hele ansikt
1 290 kr
3 900 kr
Laser for oppstramming av slapp og løs hud(samt generell hudforbedring)
599 kr
1 990 kr

Høydepunkter

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 10.08.2021 t.o.m. 15.11.2021
  • Booking gjøres via tlf. 923 10 413 eller online
  • Oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Gjelder kun nye kunder

Mer om dealen

Uønsket eller sjenerende hårvekst?

Korpeveien Legeklinikk tilbyr hårfjerning med laser utført av sertifisert laserspesialist. Hårfjerning med laser er en av de mest effektive behandlingene for å permanent fjerne, eller i det minste redusere uønsket hårvekst på en tilnærmet smertefri og trygg måte.

Hvordan virker hårfjerning med laser?

Håret leder laserenergien ned i hårroten og ødelegger den. Det vil da aldri komme noe mer hår der.
Permanent hårfjerning med laser er dermed den desidert mest effektive måten å fjerne hår på!


Hårfjerning med laser steg for steg 1-3

Før behandlingen:

Barber bort hårene 1-2 dager før din time. Nb! ikke voks bort hårene da det er hårsekken laseren trenger å ødelegge.

Selve behandlingen:

Det er varmen i laserstrålen som ødelegger hårsekken. Område som behandles smøres med en spesiell gele som forhindrer skader i huden. Varmen laseren lager følger fargestoffet i håret. Håret leder varmen helt ned til hårsekken og ødelegger denne. Under behandling føler man litt varme, men oppleves normalt som smertefritt.

Etter behandlingen:

Det er helt normalt at det oppstår noe lett rødhet i huden som er behandlet de første timene etter behandlingen. I løpet av 1-3 uker vil de døde hår rester falle av. Hårsekkene som er ødelagt vil aldri produserer nye hår.


Korpeveien Legeklinikk

Korpeveien legeklinikk drives av Dr. Monica M. Braaten som er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Hun utfører Korpeveien Privatklinikk kosmetiske og medisinske legetjenester. For å opprettholde høy faglig kompetanse deltar hun ofte på forelesninger, kurs og kongresser rundt om i Norge og verden. Dr. Braaten har bred erfaring fra allmennmedisin, legevaktsarbeid- og akuttmedisin, sykehjemsmedisin, rehabilitering samt bedriftshelsetjeneste. Sertifisert petroleumslege innen offshore. Spesialist innen kosmetisk medisin. Egen parkering og kort vei til buss og tog.

Deal selges av

Korpeveien Legeklinikk
Organisasjonsnummer: 825 893 822
Korpeveien 7
3050 Drammen
Etter avtale
92 31 04 13Ring