Se favoritter
Permanent makeup - lipliner, bryn eller eyeliner hos Studio Hegdehaugsveien 1

Permanent makeup - lipliner, bryn eller eyeliner hos Studio Hegdehaugsveien 1

1 099 kr
2 800 kr
4,7
(6)
Kjøpte
100+
Spar
61%
Legg til deal i favoritter

Ppermanent sminke er en praktisk løsning, du kan spar tid og penger. Velg mellom lipliner, øyenbryn, eyeliner eller alle tre. Permanent makeup utføres av behandler Roza ved Studio Hegdehaugsveien 1. Roza har lang erfaring med en semi-permanent tatoveringsteknikk.

Permanent makeup
1 099 kr
2 800 kr
Eyeliner oppe
Permanent makeup
1 199 kr
3 000 kr
Lepper
Permanent makeup
1 249 kr
3 500 kr
Bryn
Permanent makeup
3 249 kr
9 300 kr
Pakke - bryn, eyeliner og leppe

Høydepunkter

 • Velg mellom øyebryn, eyeliner oppe, lepper eller alle tre
 • Varer i tre til femår
 • Fremhever dine naturlig, vakre konturer
 • Slipp å bruke tid foran speilet
 • Ved farge av bryn brukes teknikken Microblading
 • Passer for alle – og man får et varig og pent utseende til enhver tid
 • Salongen tilbyr vippe-extensions, permanent makeup og diverse beauty-behandlinger
 • 4.7 stjerner på Facebook
 • Se flere bilder og følg dem på Instagram

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 30.04.2021
 • Booking gjøres online
 • Oppgi din Let’s deal-kode
 • Ta med din Let's deal-kode i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato 
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Utføres av behandler Roza Sakovtseva
 • Inkluderer ikke påfyll

Mer om dealen

Permanent Makeup

Permanent makeup har blitt en populær behandlingsform som legger vekt på å fremheve dine naturlig vakre konturer. Ved bruk av permanent makeup vil du ha et perfekt utseende 24 timer i døgnet, uten å bruke tid på sminke.

Hvem passer det for?

Behandlingen passer for alle og du får et varig og pent utseende til enhver tid. For jenter med lite synlig bryn eller leppekontur vil denne behandlingen passe perfekt. Behandlingen passer også spesielt godt til folk med en aktiv livsstil eller de som liker å trene.

Etter behandlingen

Overskuddsfargen vil sitte på i ca 4-7 dager før den naturlige pigmenteringsfargen gjør seg gjeldende. Resultatet har en varighet på tre til fire år.

Lepper

Riktig tatoverte linjer vil skjule ujevne leppekant, definere formen, fylle opp tynne lepper, og skape symmetri. Skyggelegging og farger gir et mer ungdommelig og sensuell look på dine lepper. Tenk deg så mye tid og penger du vil spare bare å slippe å sminke leppene flere ganger i løpet av dagen!

Eyeliner

Eyeliner gjør at øynene virker mer åpne og opplagt. Eyeliner er for å gi et mykt naturlig utseende eller en mer definert linje, avhengig av dine preferanser. Fyldige eyeliner kan legges på dersom du foretrekker en mer dramatisk look eller for spesielle anledninger.

Microblading av bryn

Microblading (eller øyenbrynsbrodering) er en ganske ny, manuell form for permanent makeup. Den anses å være semi-permanent på lik linje med maskinell permanent makeup. Det vil si at du helst bør ha påfyll en gang i året for å vedlikeholde fargen.

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke. Fordi fargen implanteres nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine. Om det bare er å fylle med noen hår eller om du ønsker deg helt naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår.

Resultatet

Resultatet er lekre, naturlige og fyldigere bryn. Brynene virker mørkere med en gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen. Resultatet kan vare alt fra 11 til 18 måneder, avhengig av ulike faktorer som påvirker prosedyren. Det er imidlertid anbefalt én behandling i året for å holde på formen og fargen.

Studio Hegdehaugsveien 1

Behandler Roza Sakovtseva har spesialisert seg på vippeforlengelse og permanent make up. Roza har lang erfaring fra skjønnhetsindustrien, og prøver hele tiden å gjøre kundene sine fornøyde. Les mer om Studio Hegdehaugsveien her

Følg Studio Hegdehaugsveien 1 på Instagram og Facebook for bilder og oppdateringer.

Tilbakemeldinger fra kunder

"Veldig hyggelig atmosfære, hyggelig og vennlig betjening, anbefaler jeg virkelig!"

"Roza verdens beste så dyktig og ikke minst så hyggelig! Anbefales sterkt! Både meg og min søster har vært hos henne."

«Jeg har nettopp fått utført Microblading, og er super fornøyd både med resultatet og servicen! Roza er kjempe dyktig, og bryr seg virkelig om sine kunder, anbefales.»

«Roza verdens beste så dyktig og ikke minst så hyggelig! Anbefales sterkt! Både meg og min søster har vært hos henne og en søster til har time idag! Bravo Roza.»

"The people are great! Serviceminded"

Deal selges av

ROZA SAKOVTSEVA
Organisasjonsnummer: 912722708
Hegdehaugsveien 1
0352 Oslo
Mandag til fredag: etter avtale