Se favoritter
Velg mellom Hydrafacial, Microneedling m/PRP + Dermapen eller Hårbehandling med Mesogun + PRP

Velg mellom Hydrafacial, Microneedling m/PRP + Dermapen eller Hårbehandling med Mesogun + PRP

590 kr
1 490 kr
Kjøpte
8
Spar
60%
Legg til deal i favoritter

Komplette ansikt-, hud- og hårbehandlinger hos NOR Estetikk (Hudklinikk | Oslo). 

En behandling: hydrafacial
590 kr
1 490 kr
Den ulitimate hudpleie-behandlingen
En behandling: Microneedling m/PRP + Dermapen
1 890 kr
4 900 kr
En behandling: Hårbehandling med Mesogun + PRP
2 390 kr
6 900 kr
Tre behandlinger: Microneedling m/PRP + Dermapen
4 790 kr
14 700 kr
Tre behandlinger: Hårbehandling med Mesogun + PRP
6 890 kr
20 700 kr

Høydepunkter

 • Få vakker hud
 • Velg mellom flere effektive behandlinger
 • Utføres av profesjonelle
 • Ligger ved Ullevål stadion i Oslo
 • Kort vei fra sentrum av Oslo

Brukervilkår

 • Dealen gjelder f.o.m. 14.09.2021 t.o.m. 26.11.2021
 • Booking gjøres via nettside
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
 • Husk å booke i god tid før siste dato
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke

Mer om dealen

Hva er Microneedling med PRP?

Microneedling med PRP er en helt naturlig stamcellebehandling, hvor egne blodplater i kombinasjon med en Dermapen brukes for å gi et unikt resultat. PRP står for Platet Rich Plasma, og er stamceller som kan skilles ut gjennom sentrifugering av blod og brukes i den estetiske og dermatologiske sektoren innenfor medisin. Det som gjør denne behandlingen unik er bruken av blodplatene/stamcellene i eget blod. PRP behandling kan ses på som en cellebehandling, der hvor egne blodplater/stamceller brukes for å stimulere cellefornyelser, øke produksjonen av collagen og elastin samt frigir vekstfaktorer som gir deg en helt ny hud!

Hva gjør PRP behandling? - Reduserer porer / Blackheads - Gir jevnere hudfarge - Reduserer mørke ringer/poser rundt øyne - Ulike hudskader skadet av sol, etc.. - Reduserer synlighet av arr - Helbreder og gir helt ny hud! - Reduserer linjer og rynker Behandlingen er vanligvis brukt i ansikt området og generelt det estetiske, men brukes også i andre områder innenfor medisin og andre steder på kroppen.

Hvordan foregår behandlingen? Som nevnt over, er dette en helt naturlig behandling der vi bruker kundens eget blod og stamceller. Vi begynner med å ta en blodprøve av kunden slik at vi deretter kan sentrifugere blodet. Dette gjør vi for å skille stamcellene/blodplatene. Videre vil dette i kombinasjon med en Dermapen, injiseres med veldig små stikk i huden fra 0,5 – 2mm i området man ønsker. Vi brukes en Dermapen til denne behandlingen, siden den transporterer stamcellene på den mest behagelige måten. For å minimere ubehaget, påføres det en bedøvelseskrem 20 – 30 minutter før behandlingen. Selve behandlingen er kortvarig (20 min), men med bedøvelse og andre forberedelser beregner vi ca 45 minutter i sin helhet.

Hvor mange behandlinger anbefaler vi? For absolutt beste resultat anbefaler vi på NOR Estetikk 3 behandlinger med 6 – 12 ukers mellomrom. Resultatet er individuelt, og avhenger av din hud og utgangspunkt. Vi anbefaler også vedlikehold, med 1-2 behandlinger i året.

Hva skjer etter behandlingen? Det kan forventes å bli rød og litt hoven i ansiktet de første 24 – 48 timene. Rødheten dempes raskt, og hevelsen vil forsvinne fortløpende. Vi bruker også en hyaluronsyre ansiktsmaske, som fukter og kjøler huden etter behandlingen for best mulig restitusjon av huden. Noen vil kunne oppleve blåmerker (mindre vanlig), men vil forsvinne innen 5 – 14 dager.


PRP behanding mot hårtap

Dette er en helt naturlig, sikker og effektiv metode for å stimulere til ny og bedre hårvekst. Microneedling med PRP mot hårtap har som formål å stimulere hårrøttene og gi en ny vekst av håret. Ved å benytte denne behandlingsmetoden vil man kunne restaurere hårrøtter som har sluttet å produsere hår, samt redusere ytterligere hårtap. Dersom man har hårtap, tilsier det ikke at hårsekkene er borte, men kun sluttet å produsere hår som igjen kan re-aktiveres. Under behandlingen bruker vi PRP som står for Platet Rich Plasma og er blodplasma med en høy konsentrasjon av blodplater. Vi begynner med å ta en helt vanlig blodprøve fra armen din.

For å skille ut stoffet som brukes under behandlingen, sentrifugerer vi ditt eget blod. På denne måten får vi adskilt plasma og røde blodceller. De røde blodscellene vil legge seg i bunnen av prøveglasset, og en gulaktig væske øverst. Denne væsken inneholder blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner. Væsken er helt naturlig og produseres gjennom egen kropp. Samtidig kan den også benyttes i andre behandlinger, ettersom at væsken har flere områder den kan stimulere kroppens celler. En av de er hårrøttene, hvor plasmaet blir injisert i hodebunnen for økt hårvekst.
Hvor lang tid tar behandlingen?
Behandlingen varer ca 30 minutter.
Bivirkninger? Pasienter som velger denne behandlingen, har etter erfaring opplevd lett tretthet de første timene etter behandling. Man kan også oppleve mild hodepine og svie, men vil gå over etter en dag og er helt vanlig.
Når kan man forvente å se resultater og hvor lenge varer det?
Vi anbefaler for best mulig resultat, minst 3 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom. Deretter kan man vedlikeholde med 1 behandling i året.

Deal selges av

Nor Estetisk Klinikk AS
Organisasjonsnummer: 922 303 398
Veitvetveien 8
0596 OSLO
Etter avtale
+47 94 05 05 59Ring