Let's deal
Se favoritter

Gavekort (verdi à 1500 kr) på E-matrix hos Klinikk Bogstadveien

299 kr
1 500 kr
Kjøpte
3
Spar
80%
Legg til deal i favoritter

Med denne dealen får du et gavekort med verdi à 1500 kr som kan brukes på E-matrix hos Klinikk Bogstadveien. Behandlingen stimulerer til regenerering av hudens øverste lag samt en oppstramming av bindevevet. Enkelt sagt får du utjevnet rynker og arr samtidig som du får spensten i huden tilbake. Hudskader forårsaket av overdrevent soling, brune flekker, store porer, etc. vil også forsvinne ved behandlingen og du vil få en flottere og renere hud. Det er det øverste hudlaget som blir forbedret, og det er derfor ikke snakk om et ansiktsløft.

Høydepunkter

 • Behandlingen varer i ca. 20-30 minutter
 • Det resterende beløpet betales direkte til klinikken  
 • Dyptgående, oppstrammende behandling
 • Svært effektiv mot rynker  
 • Hjelper med å glatte ut huden og gir en fantastisk glød
 • Kan redusere pigmentflekker, akne og rynker
 • Tilfører fuktighet til huden
 • Dyktige ansatte gir en trygg og profesjonell opplevelse
 • Flotte lokaler sentralt rett ved Bogstadveien

Brukervilkår

 • Dealen kan brukes t.o.m. 31.01.2020
 • Se bookinginformasjon nederst i dealen
 • Booking-forespørsel er størst i starten og slutten av kampanjeperioden
 • Oppgi din Let’s deal-kode ved booking
 • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
 • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort
 • Du betaler 299 kr for gavekortet med verdi på 1500kr. Mellomlegget for behandlingen betales direkte til klinikken, se prisliste for fullstendig pris

Mer om dealen

Fordelere ned E-Matrix

Fordelen med MatrixRF fremfor tradisjonelle LSR er at behandlingen er langt mildere, helbredelsesprosessen er enklere og raskere og risiko og bivirkninger er mindre. Til gjengjeld er det ofte nødvendig å gjenta MatrixRF 2-3 ganger med noen måneders mellomrom for å oppnå de samme resultater.

Prinsippet for behandlingen er at MatrixRF lager noen mikroskopiske sår i det øverste laget i huden. Dette stimulerer til regenerering av hudens øverste lag samt en oppstramming av bindevevet. Enkelt sagt får du utjevnet rynker og arr samtidig som du får spensten i huden tilbake. Hudskader forårsaket av overdrevent soling, brune flekker, store porer, etc. vil også forsvinne ved behandlingen og du vil få en flottere og renere hud. Det er det øverste hudlaget som blir forbedret, og det er derfor ikke snakk om et ansiktsløft.

Behandlingen

Behandlingen utføres med Syneron fraksjonert MatrixRF. MatrixRF gir en svært kontrollert forbrenning av huden over en hel mengde små mikroskopiske punkter. Under tilhelingen av de mikroskopiske sårene vil det skje en utskiftning av det ytterste hudlaget, samtidig med en mild oppvarming av underhuden, slik at bindevevet blir stimulert til å danne nye faste elastiske fibre. Noen steder kan man være interessert i å gå dypere, for eksempel rundt dype furer på lepper, rundt arr, eller hvis du ønsker å fjerne små knuter eller vorter i huden.

MatrixRF føles som små nålestikk i huden. For å unngå smerte, kan man ta en smertestillende tablett en time før behandlingen er planlagt. Etter behandlingen kan huden kjøles ned med ispose, noe som også reduserer smertene. Det er også mulig å sette en lokalbedøvelse, som kan være særlig nødvendig ved behandling av ømfintlige områder som på lepper eller rundt øynene.

Etter behandling

Rett etter behandlingen føler du at det brenner i huden, og det er godt å ha en ispose på som kjøler. Den behandlede huden blir rød og litt hevet, men det er ingen synlige sår å se. Du kan få en følelse av at rynker eller arr allerede ser jevnere ut, men det skyldes hevelsen, og det endelige resultatet sees først etter noen måneder.

Les mer her

Deal selges av

Klinikk Bogstadveien
Organisasjonsnummer: 914 830 125
Rosenborggata 1B
0356 Oslo
Mandag til fredag: 09:00-17:00, ellers: etter avtale
Timebestilling gjøres på e-post – oppgi Let's deal-kode