Se favoritter
Åpningstilbud! Naprapatbehandling hos NaprapatgårdenÅpningstilbud! Naprapatbehandling hos Naprapatgården (1 av 5)Åpningstilbud! Naprapatbehandling hos Naprapatgården (2 av 5)Åpningstilbud! Naprapatbehandling hos Naprapatgården (3 av 5)Åpningstilbud! Naprapatbehandling hos Naprapatgården (4 av 5)

Åpningstilbud! Naprapatbehandling hos Naprapatgården

215 kr
715 kr
Kjøpte
10+
Spar
70%
Legg til deal i favoritter

Har du vondt i nakken, kjenner deg stiv i ryggen, sliter med hodepine eller har høye skuldre? Naprapatgårdens mål er å hjelpe deg mot en smertefri hverdag. Holder til sentralt i Bergen.

Høydepunkter

Brukervilkår

  • Dealen gjelder f.o.m. 07.10.2021 t.o.m. 15.12.2021
  • Booking gjøres via mail: post@naprapatgaarden.no
  • Oppgi din Let’s deal-kode
  • Ta med din Let's deal-kupong i app ved oppmøte
  • Husk å booke i god tid før siste dato
  • Dealer som ikke brukes grunnet for sen booking, sykdom, manglende oppmøte, avbestilling eller flytting mindre enn 24 timer før bestilt time, refunderes ikke
  • Hver kunde kan benytte maks én deal selv, men du kan kjøpe fler og gi bort

Mer om dealen

Hvordan jobber naprapaten?

Naprapater jobber med å undersøke, behandle og rehabilitere smerter fra muskel- og skjelettapparatet. Et besøk hos din naprapat begynner med samtale og undersøkelse for å kartlegge hvor smertene dine kommer fra.

I behandlingen benytter de teknikker som massasje, pressur, muskeltøy samt manipulering og mobilisering av ledd, og ofte følges dette opp av tilpassende øvelser og ergonomiske råd.

Målet er å redusere smerte og normalisere funksjonen til muskler og ledd slik at du kan ha en velfungerende kropp i hverdagen.

Les mer her!

Deal selges av

Naprapatgården
Organisasjonsnummer: 985441375
Strandgaten 21
5013 Bergen
Mandag-Torsdag: 08:00-18:00, Fredag: 08:00-16:00