letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og SaltvannMinnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (1 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (2 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (3 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (4 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (5 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (6 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (7 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (8 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (9 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (10 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (11 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (12 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (13 av 15)Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann (14 av 15)

Minnow Bait - Fiskesluk for Ferskvann og Saltvann

229 kr
399 kr
Spar
43%
Legg til deal i favoritter
Optimaliser fisket ditt med våre Minnow Bait jigger. Tilgjengelige i flere farger, perfekte for både ferskvann og saltvann.
Våre Minnow Bait fiskesluk er designet for å gi deg de beste resultatene

Produktinfo

  • Materiale: ABS for holdbarhet og langvarig bruk.
  • Arbeidsdybde: 0.5-1.5M, perfekt for ulike fiskeforhold.
  • Vekt: 9g, balansert for optimal kasting og svømming.
  • Størrelse: 100mm lang, en ideell størrelse for å tiltrekke ulike fiskearter.
  • Fargevalg: #1-#10, velg mellom flere attraktive farger for å matche dine behov og preferanser.

Brukervilkår

  • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Optimaliser fisket ditt med våre Minnow Bait jigger. Tilgjengelige i flere farger, perfekte for både ferskvann og saltvann.
Våre Minnow Bait fiskesluk er designet for å gi deg de beste resultatene på fisketurene dine. Laget av høykvalitets ABS-materiale, er disse slukene holdbare og effektive til å tiltrekke fisk i både ferskvann og saltvann. Med et realistisk design og flere fargealternativer er disse agnene et must i enhver fiskers samling.

Spesifikasjoner:

Materiale: ABS
Farger: #1-#10
Arbeidsdybde: 0.5-1.5M
Vekt: 9g
Størrelse: 100mm lang

Gi deg selv en fordel på neste fisketur med våre Minnow Bait fiskesluk. Disse agnene er designet for å etterligne småfisk og tiltrekke rovfisk, noe som gjør dem perfekte for både nybegynnere og erfarne fiskere. Velg dine favorittfarger og opplev forskjellen i dag!

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395