Se favoritter
BiteHelper - Lindrer myggstikkBiteHelper - Lindrer myggstikk (1 av 2)

BiteHelper - Lindrer myggstikk

129 kr
149 kr
Kjøpte
2
Spar
13%
Legg til deal i favoritter
BiteHelper - Setter raskt en stopper for kløe og irritasjon forårsaket av myggstikk.

Produktinfo

  • Lindre kløende myggstikk
  • Fra 4 år
  • Batteridrevet (ikke inkludert)

Brukervilkår

  • Leveringstid 1-3 virkedager
  • Sendes direkte fra vårt lager i Sverige!
  • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Noen ganger er det for sent å ta myggmiddel. Myggbittavlastningspenn kan redde deg og din familie fra kløe forårsaket av myggstikk. Dette produktet kan være et svar på situasjoner der myggmiddel kommer inn for sent. Det kan lett lindre kløe og fremtidig hudirritasjon som kan være forårsaket av kontinuerlig kløe på myggstikkene.


Mosquito Bite Relief Pen er enkel å bruke. Det setter raskt en stopper for kløe og irritasjon forårsaket av myggstikk. Dette produktet har en termopulsteknologi som gir varme og vibrasjon til det berørte området. Som et resultat øker det lokal blodstrøm og sirkulasjon, noe som gir en beroligende følelse for det berørte området av myggbitt. Bare plasser tuppen av pennen på myggbitområdet på det berørte området, og aktiver den ved å trykke på PÅ-knappen.


Dette produktet er trygt å bruke for både voksne og barn fra 4 år og oppover. Den er laget av giftfri materiale som gjør den skånsom mot huden. Du kan enkelt bruke den hvor som helst, da den bare har størrelsen på en penn og kan passe i hvilken som helst pose eller veske. Du trenger ikke å bekymre deg for strømbrudd, da dette produktet bare kjører på 1 x AA-batteri.


Vekt: 0,09 kg
Dimensjoner: 15 × 10 × 10 cm

Deal selges av

Teknikproffset Nordic AB
Organisasjonsnummer: 556998-9329