Let`s deal
Fjern søk
Se favoritter
1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (1 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (2 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (3 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (4 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (5 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (6 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (7 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (8 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (9 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (10 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (11 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (12 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (13 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (14 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (15 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (16 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (17 av 19)1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping (18 av 19)

1 natt for 2 inkl. spa & frokost på Quality The Box Hotel i Linköping

1 295 kr
1 895 kr
Kjøpte
100+
Spar
32%
Legg til deal i favoritter

Nyt et hyggelig opphold med en venn på Quality The Box Hotel i Linköping. Velværepakken inkluderer overnatting, frokost og inngang til The Wellbox: et 600 kvadratmeter stort spa for maksimal avslapning.

Dealen inkluderer

 • Overnatting for to på Quality Hotel The Box
 • Stor frokostbuffé 
 • 600 kvadratmeter stort spa
 • To moderne treningssentre og en restaurant er tilgjengelig på hotellet
 • Som beboer Let's deal-kunde, får du 10% i restauranten (gjelder ikke drikke)

Brukervilkår

 • Denne dealen er gyldig med innsjekking mandag-torsdag t.o.m. 17 desember 2023
 • Bestillingsforespørsel via e-post: [email protected]
 • Begrenset antall rom - førstemann til mølla og kun reservasjoner bekreftet av hotellet gjelder. Bestillingsinformasjon finner du lenger ned i avtalen - Oppgi Let's deal-koden når du bestiller.
 • Barneregler: Spaet har en aldersgrense på 16 år. Barn under 16 år er velkomne i selskap med verge til kl 16:00 hver dag.
 • Du kan angre kjøpet i inntil 14 dager, så lenge du ikke har reservert boligen
 • Kansellering ikke mulig etter bekreftet bestilling. Ombestilling skjer med forbehold om tilgjengelighet 14 dager før ankomst.
 • Spabesøk må forhåndsbestilles i forbindelse med overnattingsbestillingen. Velværeavdelingen kan bestilles hver hele time og gir deg tilgang til to timers spaopphold samt lån av badekåpe, håndkle og tøfler.

Mer om dealen

Quality The Box Hotel i Linköping

I utkanten av Linköping finner du The Box. Et moderne hotell nært byen, flyplassen og Linköping Arena. Her finner du 176 friske rom som er moderne og sjarmerende. I inngangsetasjen, blir du møtt av hotellets bar og restaurant med en meny som hyller svensk mat med en internasjonal vri. Her kan du også nyte en lunsj på hverdager. Om morgenen finner du også en stor frokostbuffé med et utvalg av økologiske produkter. Hotellet har en egen bar hvor du kan nyte en god cocktail eller bare slappe av før leggetid.

The Wellbox - avslappende spa

Hotellets 600 kvadratmeter store spa hvor du kan skjemme deg bort og bare fokusere på ditt eget velvære. Her kan du prøve å svømme i et basseng med champagnebobler! I tillegg til champagnebassenget, er det svømmebasseng, utendørsbasseng, jacuzzi, fotbad, dampbadstue og tørrbadstue. Spa-inngangen inkluderer gratis tilgang til spaet & treningsstudio i 2 timer, lån av håndkle, badekåpe og tøfler. Bestill spainngangen din før ankomst for å garantere din plass i The Wellbox.

Deal selges av

The Box Hotel AB
Organisasjonsnummer: 559032-7960
Aspögatan 7
582 78 Linköping
-Dealen gäller med incheckning månd-torsd
-Bokningsförfrågan ENDAST via mail.
- Tid på wellness måste alltid bokas i samband med bokningsförfrågan.
-Uppge kod vid bokning
-Endast av hotellet bekräftad bokning gäller