letsdeal
Fjern søk
Se favoritter
Universal justerbar holder for mobil/nettbrettUniversal justerbar holder for mobil/nettbrett (1 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (2 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (3 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (4 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (5 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (6 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (7 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (8 av 10)Universal justerbar holder for mobil/nettbrett (9 av 10)

Universal justerbar holder for mobil/nettbrett

179 kr
399 kr
Kjøpte
50+
Spar
55%
Legg til deal i favoritter
Nå kan du nyte lange timer med serier ved å bare stirre på telefonen eller nettbrettet takket være bordtelefonholderen. Dette stativet er kompakt og robust for å holde
One-size
179 kr
399 kr
Farge
 1. Hvit7
 2. Svart11
 3. MultiColor3
Velg farge
Hvit7
Svart11
MultiColor3
Modell
 1. Steel, 1-pack18
 2. Steel, 2-pack3
Velg modell
Steel, 1-pack18
Steel, 2-pack3
TilbakestillTilbakestill

Produktinfo

 • Elegant design og stabil holder
 • Silikonputer beskytter enheter mot riper
 • Enkel sammenleggbar til liten størrelse
 • Reservert ladehull, støtter også lading under lek
 • Kompakt og lett roterbar

Brukervilkår

 • Leveringstid: 4-7 arbeidsdager
 • Det er ikke mulig å bruke rabattkoder på denne dealen

Mer om produktet

Nå kan du nyte lange timer med serier ved å bare stirre på telefonen eller nettbrettet takket være bordtelefonholderen. Dette stativet er kompakt og robust for å holde smartenhetene dine. Den er uttrekkbar og sammenleggbar for å ta mindre plass. I tillegg holder silikonputene enheten fast uten skader eller riper.

Bordtelefonholder lar deg justere skjermen i alle vinkler da den er lett å rotere i alle retninger. Så juster nettbrettet og smarttelefonen på dette stativet og les bøker, se filmer eller spill spill uten bekymringer. Denne telefonholderen er lett nok til at du enkelt kan bære den med deg overalt. Så frigjør hendene og kjøp denne universelle telefonholderen til skrivebordet ditt.

Selges av

Global Items Europe AB
Organisasjonsnummer: 559120-6395